Facebook

AaB blev udspillet på eget græs

Blokhus FC 081.jpg
09-04-2010

(Foto: Peter Tranberg scorede til 2-0 mod AaB, og dermed sit første mål i foråret)

 

AaB II   -   Blokhus FC   0-4  (0-1)

0-1 Olcay Senoglu  22. min

0-2 Peter Tranberg  51. min

0-3 Nickolaj Thomsen  82. min

0-4 Jeppe Østenkær  85. min

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: Brian Ulstrup

Forsvar: Lars Mynderup, Andreas Damgaard, Kasper Stiller, Christian Overby

Midtbane: Muhammed Akinci, Bobo Niambele, Peter Tranberg, Alex Ndugga

Angreb: Nickolaj Thomsen, Olcay Senoglu

 

På bænken: René Bech, Rasmus Christiansen, Micky Malling, Jeppe Østenkær

 

Af Torben Pedersen

Det kan nævnes som både godt og ondt, at reserve-holdene i 2. division ikke har noget at spille for dette forår, da omstrukturering i rækkerne betyder at SAS-Ligaens reserver spiller i en såkaldt reserveliga fra næste sæson.

AaB II stillede med et meget ungt mandskab med få spillere udefra, og langt fra hvad man tidligere har mødt. Men de unge ydede hvad de kunne, men manglede noget på alle område, mod et langt stærkere Blokhus FC. På forhånd var BFC dog også udråbt som klare favoritter, og det formåede de at leve op til.

1.halvleg startede som ventet med stort overtag til gæsterne, og allerede efter 22 minutter havde Muhammed Akinci en halv friløber mod Abbas Hassan i AaB-målet der tøvede alt for meget. Chancen blev dog misbrugt, men Olcay Senoglu var lynhurtigt over returen og bragte Blokhus FC foran 1-0.

Chancerne var til flere mål inden pausen, og her burde man sende venlige tanker til AaB-målmanden der virkede særdeles tøvende i målet. Men pause-resultatet på 0-1 kunne man nu være godt tilfredse med.

Blokhus FC suveræne efter pausen

AaB burde allerede have rigeligt at tale om i pausen, men efter kampen må der så have været endnu mere. De sidste 45 minutter satte en tryk streg under hvor stor forskellen var på de to mandskaber, og AaB skiftede også overraskende to af de bedste spillere ud i 2. halvleg.

Kort efter pausen kom Blokhus FC foran 2-0, da Peter Tranberg scorede sit første mål i foråret. Og målet blev endda scoret på hovedstød fra anføren, hvilket er en særdeles sjælden ting for midtbane-dynamoen.

Den knoldede bane satte sine begrænsninger for hvad man kunne spille af poleret spil, og derfor måtte der alternativt spil til. Men Blokhus FC prøvede dog at spille spillet, og AaB blev presset langt tilbage på egen halvdel.

Bonussen kom sidsr i kampen, da først Nickolaj Thomsen udnyttede og godt indlæg fra Peter Tranberg og scorede til 3-0 på meget smuk vis. Men endnu smukkere var målet fra Jeppe Østenkær til 4-0, da han headede et perfekt indlæg fra Micky Malling ind bag Abbas Hassan der var uden chance for det hårde præcise hovedstød.

(Foto: Jeppe Østenkær spillede glimrende da han kom på banen mod AaB II)

4-0 på tavlen, og 3 point til kontoen. Missionen blev fuldført og ikke patienten, men AaB døde. Chancer havde de ihvertfald ikke denne fredag, hvor Blokhus FC spillede rigtig godt på en håbløs bane.