Facebook

Årets første træning veloverstået

Velkommen.jpg
13-01-2017

Af Thomas Jansen

Det var bidende koldt, blæsten rev i netmaskerne og regnen besøgte kunstgræs banen i regelmæssige byger, men humøret var højt og gensynsglæden stor.

Torsdag aften tog Jammerbugt FC nemlig hul på forberedelserne til, hvad der ligner en uhyggelig spændende forårssæson. Støvlerne blev snøret på ny og huen trukket godt ned i panden, inden bolden og benene igen skulle ud og arbejde.

Inden da var der naturligvis også samling i et godt fyldt omklædningsrum, hvor spillerne blev budt velkommen til fodboldforåret af den nye cheftræner, Lars Justesen, samt Jammerbugt FC’s bestyrelse.

Udover programmet for årets første fodboldtræning, blev sløret også løftet for forberedelsernes træningskampe – det foreløbige program kan ses nedenfor. Følg med her på jammerbugtfc.dk for evt. ændringer og endelige spilletider.

27. januar: AaB reservehold – Jammerbugt FC
11. februar: Jammerbugt FC – Hjørring
18. februar: NB – Jammerbugt FC
23. februar: Jammerbugt FC – AaB DS
4. marts: Jammerbugt FC – Vejgaard B
11. marts: Jammerbugt FC – Thisted FC

Efter en kold omgang og efterfølgende varmt bad er fodboldforberedelserne til forårets vigtige kampe godt i gang. Cheftræneren var i hvert fald godt tilfreds, da der blev takket af fra årets første træning.

- Det er dejligt at være kommet i gang og dejligt at se spillerne igen. De virkede glade, spændte og klar på opgaven. I dag stod den kun på noget let kom-i gang-træning med lidt boldspil og nogle løb af slutte af på, og jeg synes det virkede til, at spillerne havde holdt sig i gang henover pausen. Så vi er godt fra land nu og jeg ser allerede frem til næste træning, fortalte Lars Justesen, der går ind til en weekend, som også står i fodboldens tegn. Her er der nemlig A-træneruddannelse på programmet, inden træningen igen kalder mandag aften.