Facebook

Årets første træning veloverstået

Foerste_traening.jpg
09-01-2018

Af Thomas Jansen

Mandag aften samledes Jammerbugt FC’s divisionstrup til årets første træning og holdet tog dermed hul på forberedelserne til forårssæsonen.

Der var dog langt fra forår i luften denne mandag aften. Men trods bidende kulde og bip-test var der kun brede smil at spore hele vejen rundt i både omklædningsrummet og på træningsbanen.

Mens spillerne fik pusten oven på årets første træning, delte en håndfuld af dem nogle af deres tanker om de aspekter, der knytter sig til sådan en sæsonopstart.

1. Søren V. Pedersen om vinterpausen og om at holde formen ved lige:

Min vinterpause er blevet brugt på at fejre julen sammen med mine venner og familie. Derudover har den budt på en lille skiferie mellem jul og nytår, sammen med familien, hvilket var tiltrængt og dejligt.

Jeg har selvfølgelig fået løbet og styrketrænet for at holde formen nogenlunde ved lige, og så har jeg fået rørt kroppen lidt ved at stå på ski. Jeg har ikke spillet noget indendørs, så det skal blive godt, at røre en bold igen efter pausen.

2. Anders R. Jensen om hvad han ser mest og mindst frem til ved sæsonstarten:

Efter en lang vinter ser jeg selvfølgelig frem til at møde drengene igen. Lidt mere langsigtet ser jeg frem til, at vi gennem opstarten får systemet endnu mere ind under huden.

Jeg tror, at det er de færreste, der er fan af løb uden bold, og det er jeg bestemt heller ikke selv. Så det ser jeg klart mindst frem til ved opstarten.

3. Morten U. Thomsen om at være en af de nye ved årets første træning:

Det er selvfølgelig altid spændende, at starte et nyt sted, så lidt sommerfugle i maven er der da. Men jeg ser først og fremmest frem til at komme i gang og lære spillerne, trænerne og alle andre omkring holdet bedre at kende.

4. Jan Rasmussen om nu at være assistenttræner og ikke spiller:

Jeg er taknemmelig for, at jeg denne gang står på den anden side. Jeg har kunne mærke på min krop, at den havde godt af en fysisk samt mental pause. Så at få lov at gøre drengene helt klar til sæsonstart er en fornøjelse. Vores kære cheftræner har lagt et hårdt program, så det er ”blot” min opgave at sørge for, de kommer igennem det - og selvfølgelig at vi kan se noget fremgang.

Men det giver mig også mulighed for at få rørt benene lidt igen og så må jeg lige sætte de unge på plads, hvis de ikke har gjort deres hjemmearbejde. Så i bund og grund, så glæder jeg mig bare til at komme i gang og se drengene igen, efter en velfortjent ferie.

5. Zander Hyltoft om stemningen ved årets første træning:

Inden træningen er stemningen god, som den altid er hos os. Vi får hilst på hinanden og får sagt velkommen til de nye spillere. Trods den fantastiske meddelelse om, at vi skulle have den elskede bip-test, er jeg helt sikker på, at vi alle synes, det er skønt at komme i gang igen. Man kan dog godt mærke og se, at det var vores første træningspas siden slut november. Men nu er vi i gang og det er skønt.

Du kan se flere billeder fra årets første træning på vores Facebookside.