Facebook

Årets første træningskamp på programmet

Ikke-navngivet-1.png
Fredag skiftes træningspas ud med træningskamp for Lars Justesen & Co.
26-01-2017

Af Thomas Jansen

Det er endnu ikke mange træningspas, der er gennemført, men alligevel er tiden nu inde til forberedelsernes første træningskamp.

Her venter AaB's reserver, der uden tvivl står klar til at give de blå Jammerbugt spillere en god test. I Jammerbugt FC lejren er tingene stadig nye efter introduktionen af den nye cheftræner Lars Justesen og senest spillende assistenttræner, Martin Thomsen.

Forventningerne til denne første test er derfor også rettet mod at få nogle indledende svar på de mange spørgsmål, der altid vil være på dette stadie i forberedelsesprocessen.

- Det er første gang, at vi skal se spillerne i kamp. Derfor er den vigtig i forhold til at opbygge vores kendskab til den enkelte spiller. Vi skal se om de ting, vi arbejder med i træningen, også overføres til kamp, forklarer Lars Justesen indledningsvis og fortsætter;

- Derudover har vi selvfølgelig også nogle taktiske elementer i spillet, som vi vil være særligt opmærksomme på i denne fase af vores forberedelser. Men det handler også om bare at komme i kamp og få løbet nogle kilometer og spillet noget fodbold.

Selvom det stadig er meget tidligt i processen, forventer Jammerbugt FC cheftræneren en rigtig god test og ikke mindst en udfordrende en af slagsen.

- Jeg forventer vi møder et meget dygtigt AaB hold, hvor vi bliver udfordret på mange parametre. Så det bliver spændende at se, hvor vi står. Mest af alt så glæder jeg mig bare rigtig meget til at komme i kamp, slutter Lars Justesen, som også skal bruge kampen til at se nogle evt. nye spillere an.

Jammerbugt FC møder AaB's reserver på AaB's anlæg fredag d. 27. januar kl. 17.30.

Du kan se det forløbige program for samtlige træningskampe her.