Facebook

Årets sidste hjemmekamp

Bo_Zinck_-_foraar_2013.jpg
01-11-2013

Af Thomas Jansen

Så er fodboldåret i 2. division vest så småt nået til vejs ende. Lørdag d. 2. november spiller Jammerbugt FC således sidste hjemmekamp.

Helt slut er det dog ikke. Efter lørdagens kamp venter nemlig en udekamp mod Skovbakken IK inden vinterpausen kalder. Men lørdag ruller den blå bølge altså ind over Sparekassen Vendsyssel Arena for sidste gang i år, og her venter en hård nød at knække.

- Det er bogstavelig talt en stor opgave der venter os. FC Skanderborg er et hold præget af fysisk store og stærke spillere, som ikke mindst er svære at matche i duellerne. Derfor vil vi også se et Skanderborg hold som spiller meget direkte med lange bolde fremad banen.  Skanderborgs styrker gør dem ligeledes utroligt farlige på dødbolde, så her bliver vi også sat på prøve, fremhæver Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck om lørdagens modstander FC Skanderborg.

Men selvom det bliver en stor opgave, så føler cheftræneren at han og holdet har forberedt sig bedst muligt på at løse den.

- Vi møder FC Skanderborg med respekt og vi har forberedt så godt som muligt på denne opgave, men det bliver svært og vi skal være klar. Det mener jeg nu også vi er, og vi glæder os. Det er årets sidste hjemmekamp og vi vil gøre alt hvad vi kan for at slutte godt af på hjemmebane. Det gør vi ved at sikre os alle tre point, slår Bo Zinck fast.

Skal positionen i den øverste halvdel af tabellen fastholdes, så kræver det da også at der hentes point i de sidste kampe. Tabellen er nemlig så tæt at placeringerne nemt kan ændre sig inden vinterpausen banker på.

- Vi vil gerne slutte fodboldåret af med at give vores hjemmepublikum en god oplevelse, men vi vil også slutte godt, så vi kan gå til vinterpause velvidende at vi er hvor vi gerne vil være. Jeg både håber og tror på sejren, men der skal arbejdes hårdt for den. Det gør vi gerne, slutter Bo Zinck, som håber på stor opbakningen fra lægterne en sidste gang i år.

Årets sidste divisionskamp på Sparekassen Vendsyssel Arena, Jammerbugt FC – FC Skanderborg, fløjtes i gang lørdag d. 2. november kl. 14.00.

Vi ses på stadion!