Facebook

Ærgerligt nederlag mod Middelfart

JFC-Middelfart-foraar2015.jpg
(Foto: Flemming Dahl Jensen)
18-04-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC måtte lørdag indkassere forårets første nederlag, da Middelfart med en 3-1 sejr fik fuldt udbytte af turen til Nordjylland.

Rammerne var eller lige som man kunne ønske. Et ubesejret Jammerbugt FC mandskab kunne løbe på banen i flot forårsvejr, over 300 tilskuere havde fundet vej til stadion og forud for startfløjtet var der til faste sponsorarrangement blevet serveret klassisk flæskesteg med en god brun sovs til. Jo, der var optimisme og en ny Jammerbugt FC sejr i luften.

Det startede egentlig også ganske fint inde på banen, hvor meget gik lige som det var planlagt forud for kampen. Gæsterne lod sig dog ikke skræmme og gik også positivt ind til kampen. Efter den indledende fase fik hjemmeholdet dog mere og mere greb om kampen, men trods dette var det pludselig Middelfart som efter godt 20 minutter bragte sig foran på en af sine eneste chancer i første halvleg. En chance skabt efter en omstilling. Inden pausen lykkes det imidlertid Sonny Jakobsen, den blå bølges nummer 9, at bringe balance i regnskabet.  En 1-1 kort før de første 45 minutter var afviklet.

Dermed så det ganske fornuftigt ud som 2. halvelg tog sin start og bedst som Jammerbugt FC gik i position til at sætte det afgørende pres ind, gik det pludselig galt. Gæsterne tog et langt indkast, og trods et pænt blåt overtal i feltet, var det Middelfart som tog affære og så stod det 2-1 til gæsterne. Jammerbugt FC forsøgte af komme tilbage i kampen, men i stedet lukkede gæsterne, kort efter føringsmålet, kampen med en scoring til 3-1. En både ærgerlig og overraskende drejning på kampen, hvor Jammerbugt FC ellers havde arbejdet tålmodigt mod en sejr. Middelfart ville det anderledes og viste at der i den tætte 2. division også er masser af kvalitet i den nederste del af tabellen.

- For at være ærlig, så sidder jeg tilbage med en mærkelig fornemmelse. Det var en underlig kamp. Middelfart kommer med tro på tingene fra start, men vi får sat os på det og får skabt chancer.  De scorer på deres eneste chance. Vi får så udlignet inden pausen, og det ser egentlig ganske fint ud, forklarer en både forbløffet og skuffet Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck, som kunne se sit hold følge planen i  2. halvleg, men også svigte i de afgørende momenter af kampen.

- Efter pausen gør vi de ting vi har talt om. Vi presser dem, men af en eller anden grund lykkes vi ikke i dag. Kampen har et underligt forløb efter min mening.  Vi står til at skulle sætte det afgørende pres ind med en halv time igen og Middelfart har ikke skabt noget. De får så et indkast, og der svigter vi os selv og hinanden. Vi er i klart flertal, men mister koncentrationen i en afgørende situation, og det er ganske enkelt ikke godt nok. Derfor ender det desværre anderledes end vi ville i dag. forklarer en tydeligt frustreret cheftræner. Der var dog flere gode ting af glæde sig over ved indsatsen. Desværre blev dette i dag overskygget af et skuffende resultat.

- Middelfart skaber stort set ingen chancer og det er tilfredsstillende. Til gengæld scorer de på det de har. Jeg synes der var flere gode præstationer i dag, og det kan vi glæde os over, men det er et kedeligt resultat og det er ikke godt nok at vi taber 3-1. Det var en underlig kamp og nu skal vi bare op på hesten igen og videre. Der venter os nogle meget svære kampen i den kommende tid, slutter Zinck.

Der bliver brug for at komme op på hesten med det samme. I næste runde  venter nemlig en svær udekamp mod et Svendborg mandskab der kæmper for livet, og derefter hedder modstanderen Odder inden det gælder topholdet Marienlyst. Begge på hjemmebane.

Jammerbugt FC – Middelfart: 1-3 (1-1)
23’ 0-1 Nicolai Johansen
42’ 1-1 Sonny Jakobsen
61’ 1-2 Pelle Weber
65’ 1-3 Nickolaj Johansen