Facebook

Ærgerligt nederlag til U19

Bo_Zinck2.jpg
10-06-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC U19 måtte torsdag aften se sig slået i topopgøret mod Skive, som nu indtager førstepladsen.

Det startede ellers ganske fornuftigt for Blokhus FC, som kom foran 1-0 på et mål af Jacob Nielsen. Føringen holdte desværre ikke kampen ud og et slutresultat på 1-2 betød det var en meget ærgerlig U19 træner Bo Zinck, som efter kampen berettede om et ikke helt fortjent nederlag.

- Topopgør på Jetsmark Stadion i flotte rammer. Det var dagen hvor tingene i mesterrækken spidsede til og afgørelsens time kunne finde sted. Med en sejr ville vi vinde rækken og slukke lyset for resten. Det skete desværre ikke og i stedet skal det hele nu afgøres i de sidste runder, hvor vi har Silkeborg i to kampe og Skive slutter af imod AaB på hjemmebane, fortæller en skuffet Bo Zinck, som følte sit holdt fortjente mere.

- Jeg synes det var en meget ufortjent udesejr. Både spillemæssigt og især chancemæssigt var vi bedst. Vi startede rigtigt godt og fik igennem 1. halvleg lagt et godt tryk på modstanderen. Skive var kun farlige på deres evige lange bolde og kontraspil. Det vidste vi inden kampen, men det skal siges, at de har tre gode spillere, der er lynhurtige og farlige på egen hånd. Rent udviklingsmæssigt havde vores spillere godt af at prøve disse typer fra Skive, forklarer Blokhus FC træneren.

Holdende gik til halvleg med 0-0 efter 45 minutter, hvor et par mål til Blokhus FC ikke havde været ufortjent. 2. halvleg startede som den første. Tryk fra hjemmeholdet og det var ikke til at se at Skive skulle bruge en sejr heroppe. Efter otte minutter af 2. halvleg giver overvægt i spil og chancer belønning, da Jacob Nielsen bringer Blokhus FC foran på et godt hovedstød efter et fremragende indlæg fra Andreas Østergård. En fuldt fortjent føring.

Scoringen betød dog, at Skive kom lidt længere frem på banen og med det samme åbnede kampen sig helt op og 2-0 var tæt på i mange sekvenser. Desværre lykkedes det ikke at få scoret mål nummer to og så sker det ofte at man bliver straffet.

- Vi snorksover ved et hjørnespark og bliver straffet. 1-1 og kampen er igen lige. 10 minutter senere triller en bold tilbage imod vores målmand, men af grunde jeg ikke kan forklare fortsætter den med lav hastighed forbi eller igennem benene og den overraskede Skive angriber kan ikke andet end sparke den i mål. Desværre for os 2-1 til Skive, fortæller Bo Zinck, som nu må se frem mod de resterende kampe af sæsonen.

- Vi pressede igen på og har mange chancer for at få udlignet, men det lykkedes ikke, og vi forspildte en gylden chance. Skuffelsen er kæmpe stor for alle, da følelsen i løbet af kampen og efter var, at vi klart var det bedste hold. Nu har vi sundet os og efter en god træning lørdag er vi klar til at byde Silkeborg velkommen til sæsonens sidste hjemmekamp på Jetsmark stadion. Her skal vi rejse os og vise de samme takter med en forhåbentligt større skarphed end i Skivekampen, slutter Bo Zinck, som sammen med U19 spillerne tager i mod Silkeborg mandag d. 13. juni kl. 13.00 på hjemmebane.