Facebook

Ærmerne smøges op på vejen mod Odder

b6ff40962662379be866f179af929971.jpg
12-10-2013

Af Thomas Jansen

Efter en underholdene hjemmesejr over Ringkøbing i sidste weekend, venter der denne weekend en ny udekamp.

Denne gang går turen til nyoprykkede Odder, der efter de første ti runder har placeret sig på en fjortende plads i tabellen.

Odder fik en hård start på tilværelsen i 2. Division, men har fået bedre fat og ikke mindst på hjemmebane har det nye divisionshold skabt nogle gode resultater. Eksempelvis er Brabrand blevet besejret 3-0, mens Thisted FC har måtte se sig slået 1-0. Derfor skal Jammerbugt FC være klar fra start hvis der skal point med hjem fra Odder.

- Kigger man på stillingen, så vil man sige at denne kamp bare skal vindes. Vi tager også gerne favoritværdigheden, men Odders gode resultater på hjemmebane viser at det ikke er nogen nem opgave som venter os. I det hele taget er der ikke nogen nemme kampe i denne række, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck forud for opgøret, hvor cheftræneren vil forsøge at tage initiativet fra start.

- Det er en kamp, hvor vi vil tage teten og Odder vil stå godt i defensiven. Det passer os godt, men det passer også Odder godt. De bygger sit spil på en kompakt og solid defensiv. Det er det de er gode til, og det skal man have respekt for. Det er et godt kollektiv vi skal op imod, understreger Bo Zinck, der også påpeger at banerne med efterårets indtog nu begynder at spille en rolle.

- Banerne begynder at blive tunge nu, og ærmerne skal smøges op. Der vil blive mere duelspil og der skal arbejdes hårdt, forklarer Zinck, som hellere en gerne tager en arbejdssejr med fra Odder.

- Som sagt bliver det ikke nemt, men jo vi skal ned og vinde. Med hvilke midler det bliver er mindre vigtig. Det handler om at vi skal vinde.

Jammerbugt FC løber på banen i Odder i dag lørdag d. 12. oktober kl. 15.00.