Facebook

Afgørelsens time nærmer sig

Justesen.jpg
05-06-2017

Af Thomas Jansen

Det er kun få dage siden Jammerbugt FC landede hjemme i Jammerbugten igen efter en hård udekamp på Fyn mod rækkens tophold Middelfart.

Her leverede Jammerbugt FC i størstedelen af kampen en god indsats og arbejdede ikke mindst benhårdt for point. Desværre kostede et par fejl dyrt og holdet måtte gå skuffet fra banen uden point.

Nu er der kun tre runder tilbage og intet er afgjort endnu. Derfor skal pointene i hus i de kommende tre kampe og 2. Pinsedag skulle det gerne være alle tre hjemme mod Fredensborg BI.

- Det er virkelig de små ting, der afgør kampene i denne tætte række, og gode indsatser er ikke længere nok. Der skal point på kontoen – og det skal være mandag! Vi har bragt os selv i en situation, hvor denne kamp er sindssyg vigtig. Men ligeså vigtigt er det, at vi fortsat har afgørelsen i egne hænder. Det skal vi udnytte og det kræver tre point mod Fredensborg, fremhæver Jammerbugt FC cheftræner Lars Justesen, som har en stærk tro på at det lykkes at hive alle tre point i land.

- Fredensborg har også brug for point. Kampen er deres sidste chance og mon ikke det betyder, at vi møder et tændt mandskab, der vil kæmpe med næb og klør. Det vil vi også selv og derfor kan det blive en kamp med stor tænding. Fredensborgs største styrker ligger i duellerne og dødbolde og det skal vi forsøge at sætte os igennem på. Men først og fremmest skal vi sørge for, at det bliver en kamp på vores præmisser. En kamp, hvor vi finder det gode fodboldspil frem. Det er her vi bliver gode, forklarer Justesen og drejer fokus mod forbedringsområder.

- Et område, hvor vi skal forbedre os, er vores skarphed i begge felter. Den har vi til tider manglet og det er her kampe afgøres. Det så vi bl.a. også mod Middelfart i torsdags og sidst hjemme mod Holbæk.

Selvom det er ekstrem tæt, så er Lars Justesen ikke tvivl. Jammerbugt FC vil kæmpe alt hvad de har lært for at overleve og vil i sidste endes lykkes med det. Men det kræver fællesskabet og opbakningen er med til at løfte.

- Jeg er meget fortrøstningsfuld. Vi kan som sagt selv afgøre vores skæbne og vi har alle man klar til kamp. Dog har Christian Rye karantæne, og så har vi naturligvis brugt mange kræfter i torsdagens kamp, og derfor har vi overvejet flere forskellige konstellationer til dagens dyst. Men uanset hvorledes holdet tager sig ud i dag, så vil vi give den alt hvad vi har og gå benhårdt efter sejren – og bliver skarphed og tålmodighed nøgleord i kampen, fortæller Lars Justesen, der håber på stor opbakning til de afgørende kampe.

- Opbakning er også en vigtig og afgørende faktor. Jeg håber, vi oplever den positive opbakning, der kan give spillerne den sidste procent, der kan tippe kampen til vores fordel. Som det er sagt før er det simpelthen så tæt i denne række og vi har brug for alle de marginaler, vi kan få på vores side. Det er med til at gøre forskellen.

Jammerbugt FC spiller den vigtige kampe mod Fredensborg BI hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena mandag d. 5. juni kl. 13.00.