Facebook

Afgørende fase indledes mod Brønshøj Boldklub

Jeppe_Oestenkaer.jpg
28-04-2012

(Foto: Jeppe Østenkær scorede i modsatte opgør i Brønshøj)

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC tager søndag eftermiddag imod Brønshøj Boldklub. Og det er en fodboldkamp, som SKAL give point til BFC, selvom Brønshøj ikke har tabt endnu dette forår.

Det blir også samtidig kampen mellem 1. Divisions to bedste trænere. Så langt vil jeg godt gå i bedømmelsen, af henholdvis Søren Kusk og Bo Henriksen. De to trænere har imponeret over lang tid, med meget mindre midler end mange modstandere.

Og mens Søren Kusk er kendt som manden der rykker klubberne op, og spiller fodbold. Er Bo Henriksen samtidig en træner, som klubben fra Tingbjerg Ground, er meget glade for, at de stadig har. Han formoder at hive spillerne op til hver kamp, med sin enorme energi. Det kan kun være et spørgsmål om tid, før den karismatiske træner er i en større klub. 

 

Brønshøj ikke en af de store - Men ubesejret i foråret!

 

Selvom modstanderne har heddet, Vejle Boldklub Kolding, Randers FC, Næstved og Hobro, i forårets første fire kampe, har Bo Henriksens tropper endnu ikke tabt. Første pointtab i foråret, kom sidste weekend, hvor et andet nordjyske mandskab, nemlig Hobro, der fik 1-1 med hjem fra Sjælland.

Og imens Blokhus FC spillede en til tider ganske fin kamp i Randers, blev holdet straffet meget hårdt, idet 4-0 resultatet fortæller noget andet, end det der var tilfældet på Auto C Park.

 

Tæt kamp i det første møde

 

Da Blokhus FC var gæster hos Brønshøj i september måned, var der tale om en spændende og tæt kamp, på en bane hvor Brønshøj er farlige. Hjemmeholdet vandt også 2-1, men Jeppe Østenkærs reducering med et kvarter tilbage, gjorde tingene spændende til det sidste.

Der vil uden tvivl også være nerve, og formentligt også spænding i morgen, når Blokhus FC, kan byde velkommen til Brønshøj Boldklub - Så kom og bak op!

 

Der er kampstart i Betsafe Ligaen kl.13.00 på Jetsmark Stadion - Vi ses!