Facebook

Afgørende kamp venter hjemme mod Odder

017_kopi.JPG
13-10-2016

Af Thomas Jansen

Det begynder så småt at spidse til i forhold til efterårets placeringer, og lørdag venter endnu en svær opgave for Jammerbugt FC.

Odder kommer på besøg på Sparekassen Vendsyssel Arena, og de kommer med sult efter point. De seneste fem runder har Odder således ikke kunne mæske sig alle tre point. Det er blevet til tre nederlag og to uafgjorte.

Uafgjort endte det også sidst Odder og Jammerbugt FC mødtes. Her endte det 0-0 og det resultat er ikke nok for Jammerbugt FC denne gang. Rundens gæster har nemlig samlet et point mere end Jammerbugt FC indtil nu dette efterår, og derfor skal alle tre point helst hentes hjemme på eget græs, hvis håbet om en fjerdeplads skal forblive intakt.

Det håb led et knæk i Vejgaard i weekenden, hvor Jammerbugt FC efter to fremragende præstationer og seks point, havde svært ved at udfylde favoritrollen og måtte acceptere nederlag til sidst.

Mod Odder skal arbejdshandskerne på igen og her er der mindre tale om underdog og favorit. Her er det mere eller mindre ”fifty-fifty”. Det kan med andre ord blive en drabelig spændende kamp. Vigtigheden af kampen er i hvert fald i ikke til at tage fejl af, med kun fire runder tilbage af efteråret.

- Det er helt sikkert en vigtig kamp, og efter sidste lørdags nederlag, er det klart, at vi også har noget vi skal ud og revanchere. Det var en skuffelse at tabe i Vejgaard, lægger Jammerbugt FC cheftræner, Martin Pedersen ud, da han vender tankerne mod lørdagens kamp mod Odder.

- Men nu skal vi heller ikke male fanden på væggen efter den kamp. Forud for kampen mod Vejgaard har vi haft mange gode præstationer og også mange gode point er hentet. Men selvfølgelig var det et slag og jeg forventer at drengene til kampen mod Odder igen har skruet både pæren og bissen på, for nu skal vi altså tilbage til de mandfolkepræstationer, vi har vist, vi kan levere, understreger cheftræneren bestemt og levner ingen tvivl om, hvad der skal til.

- Jeg har før sagt, at jeg kan acceptere at tabe fodboldkampe – så længe det ikke er til os selv. Derfor skal vi også frem med brystet lørdag. Vi skal først og fremmest ud og arbejde for hinanden. Når vi gør det, er vi gode og så er vi også et godt spillende hold. Men det kræver vi kæmper og ikke mindst løber for hinanden.

Hvert point tæller i en jævnbyrdig 2. Division. Der er stadig placeringer på spil og lørdag skal det gerne være fuldt udbytte. Det er man meget bevidst om i Jammerbugt lejren – og troen på det lykkes er lige så stærk.

- Vi har et godt hold med masser af power, og det skal vi bruge. Bliver vi passive, kommer vi i problemer, og så kan vi tabe til alle. Men er vi der, så kan vi også slå alle. Det er ikke så længe siden vi var en tur i Odder, og jeg synes vi spiller en fin kamp dernede. Odder er et hold med dygtige spillere, der kan gøre det onde ved os. Det er et meget homogent hold, der også går til vaflerne. Det er med andre ord et godt hold, forklarer Martin P og lørdagens modstander, inden han slutteligt forsikrer;

- Men vi har selvfølgelig en plan, og holder vi os til den, så har vi en god chance for sejr. Det bliver en god kamp – og det er i hvert fald en særdeles vigtig en af slagsen!

Jammerbugt FC tager imod Odder hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena lørdag d. 15. oktober kl. 15.00.