Facebook

Ahlmann klar til at skabe flere mål mod AaB reserver

Ahlmann_jubel.jpg
10-02-2018

Af Thomas Jansen

Endnu en test venter søndag. Onsdag blev AaB DS overmandet og Jammerbugt FC vandt hele 9-1. Nu gælder det Superliga reserverne.

Ved målfesten i Ingstrup, stod Jammerbugt FC’s angriber, Viktor Ahlmann, for tre af de ni mål, og kunne således notere sig et hattrick. Ikke helt skidt for målformen hos den hurtige frontmand – men Ahlmann tager det nu med ro i sindet.

- Det er jo altid dejligt at lave mål, men ikke altafgørende. Hvis man som offensivspiller kan være med til at skabe chancerne og være kampafgørende, så kan det i mine øjne være ligegyldigt om det er i form af mål eller assists, forklarer Viktor Ahlmann.

Søndag skal han forsøge at skabe mål og målchancer igen, og ifølge Viktor kan Jammerbugt FC spillerne meget vel komme til at arbejde hårdt for det mod AaB reservemanskabet. 

- Det kan godt blive en omgang, hvor vi nok skal løbe lidt mere efter bolden, end vi er vant til. Men så får vi nogle ekstra kilometer i benene og det tror jeg ikke coach er helt utilfreds med, smågriner Ahlmann inden han, uden at trække på smilebåndet, slår fast;

- Men vi går ud til alle træningskampe med samme mål, og det er altså at vinde.

Det er som nævnt søndag Jammerbugt FC igen skal teste formen, og grundet baneforhold er kampen flyttet fra AaB’s anlæg til Lindholms, hvor der er kick off kl. 13.00.