Facebook

Ahlmann øjner point, men kynismen skal med på banen

ViktorA_I_aktion.jpg
21-04-2017

Af Thomas Jansen

Foreløbigt har han fået netmaskerne til at blafre to gange dette forår, Jammerbugt FC’s frontløber Viktor Ahlmann. Angriberen er sulten efter mere.

Den 22-årige fodboldspiller var ellers mættet af fodbolden, i hvert for en stund, men nu trives han igen indenfor kridtstregerne iført den vesterhavsblå Jammerbugt FC trøje.

- Det er betydeligt tidligere end jeg regnede med, at jeg er tilbage på fodboldbanen, men nu har jeg fået et lidt specielt forhold til Jammerbugt FC. Derfor ville jeg rigtig gerne hjælpe klubben, så godt jeg kan med at blive i 2. division, fortæller Viktor Ahlmann om sit hurtige comeback til fodbolden.

Udover sine scoringer har Viktor Ahlmann dette forår også bidraget med et til tider meget energisk presspil i forreste linje – en arbejdsopgave den unge spiller gerne tager på sig. Samtidig lægger han dog heller ikke skjul på, at det primære fokus er at skabe scoringer.

- Udover at arbejde for holdet, så er min rolle på holdet hovedsageligt at skabe chancer og som angriber selvfølgelig at score nogle mål. Det jagter jeg hver gang, jeg går på banen, fremhæver spydspidsen på Jammerbugt offensiven.

Lørdag venter endnu en mulighed for at jagte mål. Her møder Jammerbugt FC Middelfart hjemme på Sparekassen Vendsyssel Arena og selvom der er tale om rækkens meget formstærke to’er, så er troen på mål og point intakt hos Jammerbugt FC angriberen.

- Jeg synes egentlig vi har haft nogle gode kampe på hjemmebane, så jeg forventer også en god og tæt kamp lørdag. Middelfart ser stærke ud, så vi skal som altid præstere på højt niveau, hvis vi skal have noget med fra kampen, forklarer Viktor Ahlmann og fortsætter;

- Vi havde vores ringeste halvleg i Holbæk, men kommer stærkt ud efter pausen og skulle have haft et point med. Vi har ikke ramt topniveauet endnu, men får vi ramt det og samtidig krydrer det med den manglende kynisme, så tror jeg, der venter mange point forude.

Ahlmann selv er indstillet på at have kynismen med i fodboldstøvlerne, når han og de øvrige Jammerbugt FC spillere løber på banen lørdag d. 22. april kl. 15.00.