Facebook

Ahlmann vil lægge ud med tre point

Viktor_Ahlmann_profil.jpg
17-03-2016

Af Thomas Jansen

Sæsonpremieren nærmer sig med hastige skridt – det er nu det gælder. En af dem, som er klar til kamp, er nytilkomne Viktor Ahlmann.

Det er lader det i hvert fald til bedømt ud fra præstationen i generalprøven, som endte med en 2-0 sejr over Thisted FC. Her sørgede den unge offensivspiller, der er på lån fra AaB, for begge scoringer.

- Vi spillede en solid generalprøve, med en masse fight og slåskampe på midten af banen. Kampen lå meget på vippen og det var lidt et spørgsmål om, hvem der fik scoret det første mål. Men alt i alt en god kamp, gengiver Viktor Ahlmann, der scorede på et flot langskud samt fra straffesparkspletten.

Han var sidste mand som sluttede sig til Jammerbugt FC lejren denne vinter, men allerede nu, få uger efter, føler Viktor Ahlmann sig godt tilpas i sin nye blå trøje.

- Jeg er blevet taget super godt imod af hele truppen og føler at jeg er faldet rigtig godt til, fortæller tomålsskytten fra generalprøven. Nu er der point på spil næste gang bolden ruller og selvom Viktor endnu ikke har det store kendskab til de kommende modstandere, så ved han godt hvad han sigter efter når det går løs lørdag.

- Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke ved noget om de fynske og sjællandske hold, men jeg har en opfattelse af at vi skal spille med i toppen af den pulje her. Så håber jeg selvfølgelig at få lavet nogle mål og personligt at få glæden tilbage ved fodbold, forklarer Ahlmann, der grundet skader ikke fik det ønskede ud af et lejeophold hos 1. divisionsklubben Vendsyssel FF.

Nu er Viktor fit for fight igen og har fuldt fokus på at præstere sit bedste – uanset hvad modstanderen hedder.

- Som sagt ved jeg ikke det store om nogle af holdene, men vi skal have pudset det sidste af i træningerne her i ugen og så går vi altid efter 3 point - også i premieren mod B93.

Vi håber Viktor fører målformen ind i turneringen og at det rækker til tre point i premieren hjemme mod B93. Det hele skydes i gang lørdag d. 19. marts kl. 15.00.