Facebook

Alt sættes ind på sejr ude mod Odder

Zinck_web.jpg
24-08-2018

Af Thomas Jansen

Seks point for fire kampe er nok lige i underkanten af, hvad de blåblusede havde håbet på, her inden der tages hul på sæsonens femte spillerunde.

På den anden side er Jammerbugt FC fortsat ubesejret og har fået point mod stærke divisionshold som Brabrand og Aarhus Fremad, mens det blev til en sejr på en svær udebane i Ringkøbing. Senest blev det så uafgjort hjemme i lokalopgøret mod Vejgaard B., der, ligesom Brabrand i øvrigt, udlignede til 1-1 i kampens sidste sekunder - og det nu nok det, der lige nu nager mest i baghovedet, når der evalueres på sæsonstarten.

Skuffelsen fra den kamp skal nu omdannes til styrke i form af ærgerrighed og vilje til sejr. Jammerbugt FC’s Nicklas Sørensen var inde på det efter midtugens lokaldyst, da han så frem mod den kommende kamp på udebane mod Odder.

- Vi har ikke råd til at gå og hænge med hovedet. Ikke med de point, vi har fået her i starten, i forhold til hvad vi gerne vil. Så vi skal til Odder og give den 200 pct., 110 er ikke nok mere. Nu er det tre point, uanset hvordan spillet er. Nu skal vi vinde, understregede Jammerbugt FC’s offensiv spiller meget tydeligt og målrettet.

Men der bliver også brug for alle kræfter, når Odder byder ind til femte runde. Weekendens værter har hentet fem point, men har også kun optrådt på hjemmebane en enkelt kamp denne sæson, og her blev det til en 3-1 sejr over Kjellerup IF.

I de seneste tre indbyrdes opgør har Jammerbugt FC dog haft overtaget med sejre på henholdsvis 3-2, 2-0 og 3-0. Det overtag har Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck i sinde at fastholde.

- Vi har manglet kynisme i de første kampe. Vi er blevet mere boldbesiddende end i sidste sæson og giver ikke mange chancer væk, men vi har ikke fået det udbytte, vi gerne ville. Det er skuffende, men vi har altså heller ikke tabt endnu. Vi kæmper, fighter, løber og gør langt hen ad vejen, det vi skal. Vi spiller en fin gang fodbold, men der er stadig ting, vi skal have rettet til, forklarer Bo Zinck forud for turen til Odder, hvor der venter 90 minutter på kunstgræs.

- Odder spiller en god gang fodbold. Det er godt spillende mandskab med nogle dygtige unge spillere, og med en defensiv, som efterhånden har spillet rigtig mange år med god succes. Så det bliver en vanskelig opgave. Det er det altid i Odder, understreger cheftræneren, fast besluttet på, at hive sæsonens anden sejr i hus.

En vigtig kamp venter og selvom vi kun er fem kampe inde i sæsonen, begynder tabellen allerede så småt at tage form. Så med kun et point mellem lørdagens to duellanter, vil en sejr lune og lægge lidt afstand til Odder, der lige nu er placeret under den streg, der bestemmer om det i det nye år hedder opryknings- eller nedrykningsspil. Jammerbugt FC ligger lige over samme streg, og tænkt sig at kæmpe for at blive der.

Odder mod Jammerbugt FC sparkes i gang lørdag d. 25. august kl. 14.00 på kunstgræsbanen Spektrum Odder.