Facebook

Amerikaner klar for Blokhus FC

Conor OBrien til BFC.jpg
10-08-2010

Af Thomas Jansen

Når Blokhus FC i aften løber på banen i den danske landspokalturnering mod Aars FC er det med en ny spiller på holdet. Amerikanske Conor O’Brien skal således spille for klubben det næste halve år.

Det er et ophold på Nordjyllands Idrætshøjskole, der har banet vejen for den unge amerikaner nu skal prøve kræfter med dansk fodbold.
Conor O´Brien har tidligere vundet adskillige priser i sit hjemland, for hans præstationer på banen. Han er blandt andet den mest scorende spiller gennem de seneste 20 år i sin tidligere klub Bucknell Bison. 
At der er tale om en spiller med de offensive kvaliteter i orden, vidner Conor O’Briens præstationer de seneste par sæsoner i USA om. Her har amerikaneren sørget for 26 scoringer og 25 assists, hvilket blandt andet har resulteret i at offensivspilleren var blandt nogle få udvalgte spillere, der fik chancen for at vise sig frem til MLS-klubbernes agenter.

Blokhus FC cheftræner Søren Kusk er da også tilfreds med at få den unge amerikaner tilknyttet truppen, hvor der netop arbejdes på at styrke det offensive spil.

- Conor er en teknisk dygtig og kreativ spiller med gode offensive kvaliteter. Han kommer fra amerikansk fodbold og skal lige tilpasses vores måde at spille fodbold på. Men han er en spiller der kan lave afgørende ting for os, lyder vurderingen fra cheftræner Søren Kusk, der kan få glæde af sin nye spiller i aftenens kamp mod Aars FC.

Spiller fakta:
Navn: Conor O´Brien
Født: 20-10-1988
Position: Offensiv Midtbane
Højde / Vægt: 177 cm - 70 kg
Tidligere klub: Bucknell Bison (USA)