Facebook

Anders er klar til hårdt arbejde og fortsætte udviklingen

AndersRosengrenn.jpg
09-10-2015

Af Thomas Jansen

Selvom resultatet i seneste runde mod Aarhus Fremad ikke får smilene frem hos de blåblusede, så var der opløftende elementer i kampen.

Et af disse var den unge Anders Rosengren Jensen, som nu er en del af divisionstruppen, efter at være vokset op i klubbens ungdomsrækker. Da Anders løb ind på Riisvangen Stadion i lørdags, var det nemlig første gang han var i startopstillingen for divisionsmandskabet – og trods nederlaget, var Anders en af dagens positive historier.

- Selvom det var første gang i startelleveren for mig, synes jeg personligt at det gik udemærket. Jeg skal selvfølgelig lige vænne mig til et noget højere tempo end jeg er vant til, men det skulle gerne komme hen ad vejen, indleder Anders og fortsætter;

- I forhold til kampen synes jeg, at vi har rigtig godt fat i dem i store dele af første halvleg, og vi kommer fortjent til pause med en 1-0-føring. Desværre fik vi det omtalte røde kort allerede efter en halv times spil, hvilket gjorde det svært for os. Anden halvleg blev en mere rodet affære fra vores side, hvor vi ikke rigtigt fik sat vores spil, selvom vi stadig havde op til flere chancer. 

Nederlaget har gjort sejr i den kommende kamp mod Kolding IF endnu mere vigtig og selvom det ikke gik efter planen sidst mod Kolding, så er Anders og Co. opsatte på at skulle styre begivenhederne.

- Kampen mod Kolding bliver sandsynligvis endnu en svær kamp, som alle andre i denne pulje, men jeg forventer, at vi sætter os på tingene og prøver at styre kampen. Derudover forventer jeg, at vi får revanche fra det modsatte opgør og vigtige point på kontoen, Understreger den unge Jammerbugt FC spiller, der nyder at lære og udvikle sig blandt dygtige fodboldspillere.

- Personligt synes jeg, at jeg har udviklet mig meget siden, at jeg er kommet op i truppen. Det har været rigtig fedt at prøve mig selv af på et højere niveau, og jeg har bestemt lært meget af at spille med nogle meget dygtige og mere erfarne spillere. Dog er der stadig meget mere at lære endnu, og jeg vil arbejde hårdt for at forbedre mig yderligere, forsikrer Anders Rosengren Jensen.

Næste gang der skal arbejdes hårdt, er lørdag d. 10. oktober, hvor Kolding IF kommer på besøg kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena