Facebook

Anders vil give alt i nøglekamp

AndersRJensen_i_kamp.jpg
04-11-2016

Af Thomas Jansen

Efterårets sidste kamp, og dermed chance for point, nærmer sig. Og disse point er vigtige, de følger nemlig med over i forårets regnskab.

Derfor er der masser på spil, når Jammerbugt FC og VSK Aarhus tørner sammen lørdag eftermiddag. Vigtigheden af kampen er ikke til at tage fejl af, og der man fuldt ud klar over i Jammerbugt FC, hvor blandt andre Anders Rosengren Jensen står klar til at give din alt for at slutte godt af.

- Det er en rigtig vigtig kamp for os, da vi spiller om tre point, som kan tages direkte med til forårets nedrykningsspil. Jeg forventer derfor også, at der bliver knald på fra start, og at begge hold er klar til at give alt for en sejr, siger Anders der ved hvad der forventes og ikke mindst hvad der skal til for at give de tre ekstra point med over i foråret.

- Det vigtigste for os er, at vi er der som hold, og at alle mand er villige til at løbe de nødvendige meter og lidt til. Derefter skal det flotte spil nok komme, men først og fremmest skal vi give den alt, hvad vi har. Gør vi det, så er jeg sikker på, at vi nok skal få en god eftermiddag med en hjemmebanesejr, forsikrer midtbanespilleren.

Anders har været fast inventar på den centrale midtbane og har tilmed budt en med et par scoringer i løbet af efteråret. Der har været mange positive elementer, men alligevel mangler det sidste for at efteråret i Anders’ øjne kan betegnes som vellykket – der er dog meget mere på vej, vurderer den unge spiller.

- Efteråret har været meget blandet. Vi havde chancen for at komme med over i oprykningsspillet, og jeg fristes til at sige, at heldet for det meste ikke har været på vores side. Det skal dog ikke være nogen undskyldning, og vi må bare indrømme, at vi ikke har kendt vores besøgstid. Vi mangler stadig en del, før vi for alvor kan melde os ind i kampen om de pladser, men det har været et lærerigt efterår, hvor jeg synes, vi har udviklet os som hold, lyder det fra Anders Rosengren Jensen, inden støvlerne snøres for sidste gang i år.

De skal snøres stramt, for der bliver knald på. Tre vigtige point skal hives hjem, inden turneringen lukkes ned for vinteren. Nu skal de sidste kræfter brændes af!