Facebook

Anders vil sikre top 4 placering mod Odder

AnderRJ_i_aktion.jpg
Anders Rosengren Jensen i aktion mod FC København på Aalborg Stadion. En af de kampe, som har bidraget til hård på brystet hos den kun 21-årige midtbanespiller fra Kaas.
20-10-2017

Af Thomas Jansen

I seneste hjemmekamp, hvor det endte med en flot 3-0 sejr over Kjellerup IF, åbnede han scoringen og nu, hvor det gælder Odder IGF på Sparekassen Vendsyssel Arena, har han tænkt sig at sætte dagsordnen igen.

Jammerbugt FC’s Anders Rosengren Jensen er blot 21 år, men den unge midtbanespiller har allerede gjort sit indtog i 2. Division. Opvokset i Kaas har Anders spillet alle sine ungdomsår i klubben og er dermed en af ”vores egne”. Men han er mere end det. Han er også en teknisk stærk spiller, som på den centrale midtbane er med til at binde spillet sammen med intelligent fodboldspil. Ind imellem dukker Anders også op og putter bolden i nettet, som det var tilfældet mod Kjellerup IF, hvor et frispark blev dirigeret flot i det lange hjørne med hovedet og med ryggen til målet. Selvom Anders meget gerne scorer igen, så er hans primære fokus dog først og fremmest på andre opgaver i kampen.

- Min rolle på holdet er at være den defensive skraldemand på midtbanen, og så er jeg jo stadig en af de unge drenge og suger derfor fortsat til mig fra de mere erfarne spillere, siger Jammerbugt FC’s nummer 7 beskedent, inden armbevægelserne bliver lidt større - med jysk afdæmpethed naturligvis – da Anders taler på holdets vegne.

- Mine forventning til kampen mod Odder er, at vi kan sætte os på spillet og styre kampen. Arbejder vi hårdt for hinanden og er vi klar fra start, er jeg sikker på, at vi får endnu en god dag på stadion og dermed den hjemmesejr, som definitivt kan sikre os en plads i oprykningsspillet.

Imellem denne matchbold og den seneste hjemmesejr mod Kjellerup har Anders og resten af Jammerbugt FC mandskabet været en tur i Aarhus, hvor det også blev til en sejr over VSK Aarhus. Trods de tre point, som blev sikret langt inde i overtiden, skal der forbedringer til, hvis succesen skal gentages mod Odder.

- Første halvleg i VSK Aarhus var ikke helt på det niveau, som vi forventer af os selv. Vi får ganske enkelt ikke skabt nok offensivt, men omvendt lukker vi stort set af defensivt. Vi ændrer system i pausen og skifter en angriber mere ind, hvilket er med til at få os i gang offensivt. I anden halvleg skal vi reelt set score 2-3 mål, og lukke den tidligere, men alt i alt er vi naturligvis ganske tilfredse med en fortjent sejr. Også selvom der skulle lidt spænding til, smiler Anders Rosengren Jensen, der er meget tilfreds med at holdet har spillet sig til en matchbold hjemme mod Odder. Målet er dog ikke nået endnu.

- Foråret generelt er indtil videre gået over forventning, hvilket har været fedt at være en del af, men vi må ikke tro, at vi færdige endnu. Der er stadig arbejde forude, inden vi har opnået vores mål om oprykningsspillet. Når vi forhåbentligt har sikret os det lørdag, kan vi sætte os et kortsigtet mål for de sidste kampe. Dette mål må naturligvis være at kunne fastholde vores førsteplads i puljen, siger Anders både velovervejet og ambitiøst.

Fodboldfremtiden virker lys og lovende for både Anders og Jammerbugt FC, men nu og her gælder det om at gøre arbejdet færdigt mod Odder IGF. Det er lørdag d. 21. oktober kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena.