Facebook

Arbejdsvillighed og vilje vejen til sejr

Bo_Zinck_forlaenger_2013.jpg
28-03-2014

Af Thomas Jansen

Så er det ved at være nu det gælder. Lørdag d. 29. marts kl. 15.00 ruller den blå bølge på ny ind over Sparekassen Vendsyssel Arena.

Og det er en flok både ivrige og velforberedte Jammerbugt FC spillere der løber på banen til forårspremieren, hvor Brabrand kommer på besøg

- Lad mig bare slå fast at vi først og fremmest har glæder os ekstremt meget til at tage hul på sæsonen, lyder det uden tøven fra Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck forud for årets første turneringskamp.

Den har da også været længe undervejs grundet den altid lange vinterpause med trist vejr, hård træning og en lang række træningskampe. Men nu er der endelig forår i luften igen.

- Vi har ikke bare glædet os, vi har også forberedt os. Siden starten af januar har vi trænet hårdt og spillet i alt syv træningskampe, alt med henblik på at være klar til kamp her sidste i marts, og det både håber og tror jeg vi er, siger cheftræneren, der dog ikke kan sige sig fri for at være spændt på at se helt præcist hvor kampklar holdet er

- Til den første turneringskamp er det altid være lidt usikkert helt præcist hvor vi står i forhold til formen og i forhold til de øvrige hold. Det svar har vi først efter kampen lørdag, men jeg synes vi har forberedt os godt, så nu handler det om at vi er klar fra start. Er vi det, har jeg stor tro på at vi kan vinde kampen. Men det bliver en svær kamp og det bliver en tæt kamp. Brabrand er et godt hold, der har fået samlet en god gruppe spillere.

Det har da også for vane er være nogle både tætte og svære kampe når Jammerbugt FC krydser klinger med Brabrand. Forårspremieren bliver formentlig ingen undtagelse, og selv Bo Zinck gør opmærksom på at Brabrand har lagt sin spillestil lidt om, så er han ikke i tvivl om hvilke faktorer der bliver afgørende i årets første turneringskamp.

- Jeg tror det kommer til at handle meget om hvem der er bedst i duelspillet. Banerne er som regel mest til dette spil i de tre til fire første kampe. Jeg vil dog sige, at vores bane er den bedste jeg har set længe på dette tidspunkt af året. Alligevel må vi tage vores forbehold, og må forvente det bliver en duelpræget kamp, hvor de stærkeste og dem med den største arbejdsvillighed samt med mest vilje til at ville vinde, har en god chance for sejren, fremhæver Bo Zinck, som med respekt for modstanderen går hundrede procent efter en sejr

- Uanset hvad, så er Brabrand altid et svært hold at spille imod og vi har respekt for vores modstander lørdag. Men det handler om at vi gør det på vores måde og at vi formår at sætte os selv i scene. Gør vi det, så har vi kvaliteterne til at vinde kampen, og at vinde er altid målet på hjemmebane, understreger Zinck og runder af inden den fulde koncentration igen vendes mod de sidste forberedelser inden det går løs.

Jeg håber og tror på en god start på foråret. Det bliver dejligt vi alle igen endelig skal samles på vores hjemmebane.

Og det er nemlig tid til at samles igen på Sparekassen Vendsyssel Arena. Lørdag d. 29. marts kl. 15.00 er det igen tid til at stå skulder ved skulder når den blå bølge ruller! Vi ses på stadion til forårets første dyst Jammerbugt FC – Brabrand.