Facebook

Assistenttræner takker af

Jan_Stef.jpg
17-12-2013

Af Thomas Jansen

Efter mange år som en betydelig del af trænerteamet i Jammerbugt FC, har assistenttræner Jan Steffensen valgt at tiden er til at takke af.

Det sker ved årsskiftet i forbindelse med kontraktudløb efter mange gode år som fast mand i trænerboksen.

- Jeg har været utrolig glad for at være træner i klubben og vil uden tvivl også komme til at savne det. Men man skal være bevidst om, at der skal lægges utroligt mange timer i fodbold på dette niveau, og ind imellem må man gøre op med sig selv om der er den rette balance i tingene, fortæller Jan Steffensen, der nu i stedet vil prøve at have lidt mere fritid at gøre godt med.

Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck har gennem flere sæsoner nydt et tæt og godt samarbejde med Jan Steffensen, men må nu altså sige tak for denne gang til sin vellidte assistenttræner. 

- Jeg havde gerne set Stef tage en tørn mere, men har også forståelse for den beslutning han har truffet, fortæller Bo Zinck, som vil bruge vinterpausen på at finde ud af hvordan trænerteamet nu skal tage sig ud til forårets kampe.

- Der er længe til forårssæsonens start og vi har mange ting som skal være på plads inden da. Her er udseendet af trænerteamet en af dem.

Jammerbugt FC’s divisionstrup holder i øjeblikket vinterpause og vender tilbage til træningen i starten af det nye år.

Jammerbugt FC ønsker Jan Steffensen held og lykke fremover, og siger en stor tak for et stort og godt stykke arbejde gennem mange år.