Facebook

Astrup arbejder videre mod Brabrand

SoerenAstrup.jpg
21-10-2016

Af Thomas Jansen

Efteråret har været afbrudt af skader for Jammerbugt FC’s Søren Astrup, men lørdag var den bomstærke forsvarsspiller tilbage i den blå trøje.

Den unge spiller nød sit comeback, i den forstand, at det var dejligt at være tilbage i kamp. Men derudover var der ikke meget at juble over efterfølgende – i hvert fald ikke rent resultatmæssigt.

- Efter jeg havde været ude i nogle uger med min skade, var det selvfølgelig dejligt at være tilbage på banen. Det var godt at komme til at spille sammen med drengene igen og være en del af holdet, fortæller Søren Astrup, der som altid stod fast i duellerne, og dem var der mange af i kampen mod Odder.

- Det var en lidt rodet kamp med mange bolde frem og tilbage, hvilket var med til at skabe en del duelspil. Holdet stod godt på banen og de kom ikke frem til nogle chancer, lige indtil vi fik rødt kort. Selvom vi var foran og havde en god mavefornemmelse for kampen, så kunne vi desværre ikke holde dem fra at score. Selv synes jeg resultatet var lidt misvisende, da jeg selv mener, vi havde fortjent point i den kamp, forklarer Astrup, som er fuldt ud klar til at klø på igen, når Brabrand gæster Jammerbugt FC i weekenden.

- Der er flere ting, vi kan tage med fra kampen mod Odder. Vi løb for hinanden, vi stod kompakt i defensiven og vores offensiv havde flere gode småspil. Det er noget af det, jeg forventer vi skal kunne videreføre til kampen mod Brabrand. Vi går ind til kampen velvidende om, at vi kan få en sejr, hvis vi arbejder hårdt og har en god tro på tingene, runder Søren Astrup af. Der er ingen tvivl om at han har tro på tingene.

Lørdag kl. 15.00 står Astrup og resten af den blå bølge klar til igen at give sig fuldt ud i duellerne, når rækkens tophold skal besejres. Sejr er nemlig et krav, hvis top fire fortsat skal være inde for rækkevidde.