Facebook

Astrup ønsker kontrol og skarphed

astrup.jpg
04-06-2017

Af Thomas Jansen

21-årige Søren Astrup, der er en af Jammerbugt FC’s lokale kræfter, håber at have marginalerne med på sin og holdets side i sæsonens sidste og afgørende kampe.

Den brølstærke forsvarsspiller har grundet værnepligt ikke været fuldt ud involveret i dette forår, men er flere gange blevet sendt på banen for at styrke defensiven i kampenes afsluttende og hektiske faser. I den rolle har Astrup med sin og sit stenhårde arbejde flere gange bidraget til point. Alligevel havde Astrup gerne set udbyttet være lidt større på nuværende tidspunkt.

- Generelt set synes jeg mange af vores kampe her i foråret, har været stolpe ud i stedet for stolpe ind, fremhæver Søren Astrup og fortsætter med et tilbageblik på seneste runde, hvor det endte uden pointudbytte;

- I den seneste kamp kom vi godt fra start og de første 20 minutter kunne vi sagtens have scoret et mål eller to, men det var ikke tilfældet. Middelfart får scoret i slutningen af første halvleg til 1-0 på en omstilling, hvor det ligeså godt kunne have været os, der var foran. Efterfølgende får vi en dårlig start på anden halvleg og de kommer yderligere foran, hvorefter vi bliver en smule frustreret. Dog får vi lavet en kasse i slutningen af kampen, som var med til at rette op på målscoreren. Men igen får vi ikke helt som fortjent, synes jeg.

Denne tendens skal der gerne vendes om på, når det mandag gælder forårets tredje sidste kamp, der spilles hjemme mod Fredensborg BI. Her har Jammerbugt FC brug for alle tre point og Søren Astrup er klar på at arbejde så hårdt, at marginalerne forhåbentlig følger med over på den blå side.

- Da vi mødte Fredensborg på udebane, spillede de udelukkende på lange bolde og duelspil, så derfor kan det godt blive en rodet kamp. Når det så er sagt, tror jeg, vi​ vil tage kontrollen og styre spillet. Selv synes jeg, vi er et stærkere hold end Fredensborg, så selvfølgelig forventer jeg tre point. De sidste par kampe er vi kommet godt fra start og det samme skal vi gøre mod Fredensborg. Vi skal bare score på chancerne, så er jeg overbevist om, at vi får en sejr, understreger den duelstærke Kaas-dreng, inden det går løs mandag d. 5. juni kl. 13.00.