Facebook

Astrup og de øvrige blåblusede klar til at klø på mod Kolding

32533141_1533142603479862_2068626983293550592_o.jpg
15-05-2018

Af Thomas Jansen

Efter nederlaget til Næstved Boldklub og dermed formentlig også farvel til kampen om en billet til 1. division, gælder det for Jammerbugt FC nu om at rejse sig igen.

Den bedste medicin, hvad det angår, er at komme i kamp igen hurtigst muligt, og heldigvis er vi netop trådt ind i forårssæsonens slutspurt, hvor kampene kommer tæt. Allerede onsdag aften fløjtes der således op igen. Her gælder det Kolding IF og som mod Næstved søndag eftermiddag ligger Sparekassen Vendsyssel Arena græs til på ny.

- Det er selvfølgelig aldrig sjovt at tabe, men når man ser på kampen mod Næstved, var de et bedre spillende hold end os, så derfor var det i sidste ende fair, at de fik 3 point. Når det så er sagt, synes jeg ikke vi giver mange chancer væk, så det var lidt ærgerligt at de får to mål. Vi skulle lige bruge søndagen på at sunde os over resultatet, men ellers synes jeg, at hele holdet virker ovenpå igen og er klar til kampen mod Kolding IF onsdag, lyder det roligt og velovervejet fra brølstærke Søren Astrup, der ikke bare lige sådan skubbes ud af balance.

Men selvom chancerne i toppen af rækken lader til at være udspillet, så er der meget at spille for endnu. Ikke mindst placeringer og det de kaster af sig rent økonomisk, og med det in mente venter endnu en vigtig kamp mod Kolding IF, der ligger med samme pointantal som Jammerbugt FC inden mødet.

Igen ligner det en tæt dyst, hvilket det også var, da de to hold stødte sammen i Kolding tidligere på foråret. Her endte det uafgjort 1-1 efter onsdagens gæster havde været foran 1-0.

- Idet vi tabte til Næstved i forrige kamp, ser det svært ud med hensyn til oprykningskampen, dog har vi stadig meget mere at give af og vi vil selvfølgelig gøre alt for at få så mange point som muligt i de resterende kampe, forsikrer Jammerbugt FC’s forsvarsspiller, Astrup.

Han virker bestemt indstillet på at fortsætte i højeste gear resten af foråret. Ja, det er faktisk en selvfølgelighed hos Astrup og de øvrige blåblusede, hvor indstilling og vilje ikke fejler noget.

- I kampen mod Kolding forventer jeg en tæt kamp med en masse fight og dueller. Dog formoder jeg, at vi kommer til at sidde på det meste og får lavet mål før eller siden. Vi har, som så mange gange før, vist at vores hjemmebane har været garant for point, så det er jeg også overbevist om sker igen onsdag, lyder det sikkert, og dog leveret med ydmyghed, fra Søren Astrup, der vil kæmpe for en god sæsonafslutning til Jammerbugt FC.

- Fra starten af foråret, var vi næsten sikre på at Hvidovre ville tage én af oprykningspladserne til 1. division. Vores mål var selvfølgelig at spille med om den anden oprykningsplads, men det er meget svært nu, da Næstved er ved at stikke af med den. Så målet for resten af sæsonen, er at få så mange point som muligt og slutte af med bedst mulige placering. Jeg synes, holdet har leveret et kæmpe stykke arbejde indtil videre og vi skylder os selv samt klubben, at kæmpe alt hvad vi kan i de sidste par kampe, understreger Astrup inden endnu tre point skal jagtes i 2. division.

Ja, og så er det jo altså ikke helt slut med oprykningskampen endnu. Matematisk kan det stadig lade sig gøre, så det spilles der selvfølgelig også efter. Men uanset hvad, så er det tydeligt, at vinderattituden er intakt i den blå lejr.

Nu skal de gode intentioner omdannes til aktion og sejr, når Kolding IF træder ind på Sparekassen Vendsyssel Arena onsdag aften kl. 19.00 til dyst mod Jammerbugt FC.