Facebook

Både flag og U19 talenter strøg til tops

U19JyskMesterskabIndendoers.jpg
01-02-2015

Af Thomas Jansen

Lørdag blev starten på den nye sæson markeret med den årlige standerhejsning. Samtidig sejrede U19 talenterne til de jyske mesterskaber.

Det var i indendørs fodbold de unge spillere viste sig flot frem i både A og B rækken. I B gik U19 hele vejen og blev jyske mestre, mens det i A rækken blev til en flot 2. plads.

På vejen mod finalen blev det i A rækken til sejre over Skibsby-Højene, Brabrand IF, Vinderup IK, Darum IF og Kolind/Midtdjurs, mens det blev til et par nederlag til HTS og Ringkøbing IF. Efter de indledende runder sejrede U19 A sikkert 5-1 i semifinalen, men måtte i finalen se sig slået 1-3. Dermed blev det en flot andenplads.

I B rækkens indledende runder blev Løjt IF, Kolind/Midtdjurs, Lem B, Vinderup IK og Dybbøl IU sendt til tælling, mens det blev til uafgjort  mod Lystrup IF og bare et enkelt nederlag til Aars IK. U19 B spillede sig videre fra semifinalen med en 4-3 sejr og satte i finalen kronen på værket med en 5-3 sejr, og dermed var titlen som jyske mestre i hus.

Så  alt imens seniorspillerne traditionen tro sendte flaget til tops og sluprede varm suppe, kunne ungdomsspillerne tage champagnen af køl og lade propperne springe. Jo en ny spændende sæson er skudt godt i gang.