Facebook

Både U17 og U19 tog point

U19Holdfoto-efteraar15.jpg
U19 mandskabet, på billedet ovenfor, kom lige som U17 på pointtavlen.
25-08-2015

Af Thomas Jansen

Det har været en ganske god runde for Jammerbugt FC. Divisionen vandt 3-1, mens også begge talenthold hev point hjem.

U19 mandskabet kom på tavlen med en uafgjort mod LKB/Gistrup og U17 sæsondebuterede med en flot sejr på 1-0 over Gug Boldklub.

U19 led nederlag i sæsonens første runde, mens anden kamp blev afblæst før tid grundet tordenvejr. Men i tredje runde skulle det være. På en hed sommerdag blev der arbejdet hårdt for et velfortjent point.

- Vi mødte et godt og fysisk stærkt hold. Det blev helt som forventet en meget lige kamp, og begge hold har vel 2-3 halve chancer i løbet af hele kampen. Simon Knudsen har et hovedstød der går over mål efter et godt indlæg fra Ehab og Robert Schults har også et hovedstød der går lige forbi den ene stolpe, fortalte U19 træner Kristian Vestergaard Nielsen, som trods den udeblivende scoring var tilfreds med holdets præstation i 0-0 kampen.

- Det ene point må siges at være ok. Vi er på tavlen og spiller til nul. Alt i alt en godkendt indsats af alle 14 mand, som stod godt på banen og ikke gav mange muligheder væk.

Hos U17 holdet, som var i aktion for første gang i denne sæson, blev eget mål også holdt rent, men her lykkedes det de blåblusede at nette en enkelt gang. Det var nok til 3 point og dermed en god start på sæsonen.

- Vi åbner turneringen med en flot 1-0 sejr. Vi var på forhånd hårdt presset af skader til flere nøglespillere og havde sygdom i truppen. Men holdet stod utrolig flot sammen, og alle spillere bidrog med alt hvad de havde, forklarer en tilfreds U17 træner Christian Gruber, der kunne se sit hold få overtaget som den ellers lige kamp skred frem.

- Efter en lige 1. halvleg, hvor begge hold havde flere chancer, fik vi et lille overtag i 2. halvleg, og bedst som kampen var på vej imod pointdeling tog Kasper Andersen sagen i egen hånd, fortæller Grubert.

Jammerbugt spilleren bragede bolden op i hjørnet fra 20-25 meters afstand. Et flot mål. Herefter fik Gug lagt et pres i kampens slutfase, men Jammerbugt FC spillerne stod flot sammen, og ikke mindst en stor præstation fra Simon Sørensen i målet var med til at sikre de 3 points.

- Der var nogle rigtig flotte præstationer, men mest af alt vandt vi på en utrolig flot holdindsats, hvor alle ydede deres maksimale, fremhævede Christian Grubert slutteligt.

Med pointene har begge talenthold arbejdsro frem mod de næste opgaver. For U19 er det Frederikshavn fI hjemme lørdag d. 29. august kl. 11.00, mens U17 skal op imod AaB på udebane onsdag d. 2. september kl. 18.00.