Facebook

BFC - EfB: 1-1 Quincy Antipas vendte tilbage - Og scorede

Brian Ulstrup.jpg
07-11-2009

Blokhus FC   -   Esbjerg fB II   1-1  (0-1)

0-1 Jakob Ankersen  39. min

1-1 Quincy Antipas  61. min

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: Brian Ulstrup

Forsvar: Lars Mynderup, Torben Andersen, Malthe Guldager, Christian Overby

Midtbane: Peter Tranberg, Simon Rosenqvist, Muhammed Akinci

Angreb: Jeppe Østenkær, Martin Vixø, Floyd Franks

På bænken: Søren Holdgaard, Andreas Damgaard, Daniel Seehausen, Quincy Antipas, Nickolaj Thomsen

 

Af Torben Pedersen

Chancerne var det til at vinde kampen, og påny viste Blokhus FC at holdet er farlige i de sidste minutter af kampene. Således reddede både forsvar og målmand Esbjerg for nederlag i slutminutterne, efter de ellers tidligere selv kunne have lukket opgøret til egen fordel. Opgøret sluttede fortjent 1-1.

Det kan måske lyde som en bølgende kamp, med et hav af chancer. Men det var der altså ikke tale om. Bølgende til tider, men chancerne kunne der være langt imellem.

Da Peter Tranberg 15 minutter før tid stod fri på kanten af feltet, var man sikker på at det kunne blive farligt. Og kun en modig Esbjerg-mand kom på tværs af afslutningen fra anføren, der ellers havde sin sikre vej mod mål.

Henrik Larsen stillede med samme 11 fra start, som også startede opgøret i Odense sidste weekend - Måske inspireret efter det gamle ordsprog: Never change a winning team.

På bænken sad der mange kvalitetsspillere, og 3 af dem kom da også i aktion senere i kampen. Quincy Antipas var første mand som indskifter, da han i pausen afløste Muhammed Akinci. Quincy Antipas har senest været ude med en lægskade, i et mildest talt uheldigt efterår for afrikaneren, der har været utrolig plaget med små forstrækninger, og andre drilske skader.

Det skabte derfor stor glæde på lægterne da han blev skiftet ind, og bare 16 minutter senere kvitterede han med udligningen til 1-1. Målet blev da også fejret med største parten af folkene på stadion, der havde placeret sig ved klubhuset på Jetsmark Stadion. Quincy Antipas formåede også med sine driblinger og hurtighed at skabe plads til medspillere, og ikke mindst problemer i Esbjerg-defensiven.

Kigger man tilbage på samtlige 90 minutter, skal det siges at resultatet er meget fair. Esbjerg havde også deres chancer i kampen. Blandt andet formåede de at brænde en oplagt chance midt for et tomt mål. Og de andre situationer sikrede Brian Ulstrup, der havde en god dag, sig bolden. Han var en af sit holds bedste i kampen, og er inde i en stime, hvor der ikke bliver lukket mange mål ind.

Med det ene point mod Esbjerg, mens nærmeste rival Hobro vandt hjemme mod FC Svendborg, betyder det at Blokhus FC og Hobro IK ligger med samme antal point, inden sidste spillerunde. Begge mandskaber har nu 24 point, mens FC Hjørring er stukket af i spidsen med 37 point på 1. pladsen. 

Man havde selvfølgelig gerne sluttet med en sejr på eget græs i sidste kamp, men det må man så bare revancerer næste lørdag d. 14. November, når efterårets allersidste kamp spilles. Det er udekampen mod Aarhus Fremad der venter der. Indtil da kan man så glæde sig over det ene point, og at tingene ser fornuftige ud.