Facebook

BFC - Skive IK i morgen kl.11.00

RFC - BFC HP Opvarmning.jpg
05-03-2010

 

Af Torben Pedersen

1. Divisionsholdet fra Skive IK gæster i morgen træningsanlægget i Pandrup, og her skal Blokhus FC endnu engang forsøge at finde rytme i spillet som mod Aalborg KFUM i midtugen.

Det skal ikke mindst blive særdeles spændende at se et nyt forsvar stå distancen mod et 1. divisionshold, foran gårsdagens fødselar Brian Ulstrup der rundede de 30 år. For både Malthe Guldager og Andreas Damgaard er ude med skader. Det samme er Daniel Seehausen fortsat, der ellers spillede forrige weekend, men hvis skade sprang op igen.

Kasper Stiller løste opgaven som central forsvar mod KFUM ganske udemærket, og han er sikkert også at finde på den position mod Skive IK.

I angrebet bliver man også nød til at kigge langt efter fortsatte skadede Nickolaj Thomsen, der dog regnes for spilleklar næste uge. I hans fravær har Muhammed Akinci og Olcay Senoglu løst den opgave, ikke mindst da netop de to stod bag det ene mål mod Aalborg KFUM.

Kunstgræsbanen blev kigget nærmere an torsdag aften, og den får en omgang salt inden morgendagens opgør, og skulle være helt perfekt til fodbold.

Kampen har kampstart allerede kl.11.00, og det er naturligvis ganske gratis at overvære kampen.