Facebook

Ét point efter godkendt indsats

Referat_BFC-Fredericia.jpg
Nickolaj Thomsen, her i aktion under søndagens dyst, spillede sin kamp nummer 100 for Blokhus FC.
16-10-2011

 

Blokhus FC   -   FC Fredericia   1-1  (0-1)

0-1 Morten Friis  25. min

1-1 Jan Rasmussen  72. min

 

Tilskuere: 402

 

Blokhus FC startopstilling:
Simon Enevoldsen
Marc Pedersen – Jonas Westmark – Andreas Damgaard – Kasper Stiller
Jan Rasmussen (Malthe Nygaard, 80. minut) – Mads Severinsen – Rasmus Østenkær – Dustin Corea (Casper Røjkjær, 75. minut)
Jeppe Østenkær – Nickolaj Thomsen

Bænken: Malthe Nygaard, Casper Røjkær, Simon Rosenqvist, Søren Reese

 

Af Thomas Jansen

Søndag tog Blokhus FC hjemme imod FC Fredericia og her blev de 402 tilskuere vidne til en 1-1 kamp og et hjemmehold på rette vej.

I forrige runde måtte Blokhus FC se sig slået 4-2 af fuldtidsprofferne fra Viborg FF. Dette resultat afspejlede dog ikke Blokhus FC’s indsats på Viborg Stadion. Her blev der nemlig leveret en flot, ja måske sæsonens bedste, indsats. Søndag hjemme mod endnu et fuldtidsprofessionelt hold i form af FC Fredericia overgik drengene i blåt ifølge cheftræner Søren Kusk præstationen i Viborg og må således siges at være på rette vej.

- Hvis vi ser på kampen som en helhed, så mener jeg det er vores bedste præstation i år, lød den umiddelbare vurdering fra Søren Kusk efter kampen, som tilmed gav et længe ventet comeback til Blokhus FC’s Kasper Stiller, mens Nickolaj Thomsen spillede sin kamp nr. 100 i Blokhus FC regi.

Trods den gode Blokhus FC præstation var det dog gæsterne fra FC Fredericia, der kom bedst fra land. Efter 25 minutters spil tog FC Fredericia nemlig føringen på en scoring af Morten Friis. 1-0 forspringet til gæsterne holdt første halvleg ud, hvilket ikke kunne betegnes ufortjent trods en forholdsvis lige fight. Efter pausen vendte billedet til gengæld og Blokhus FC kom flot tilbage i kampen.

- Første halvleg har FC Fredericia overtaget, men de kommer ikke frem til mange chancer, og det gør de ikke fordi vi står godt i defensiven. Anden halvleg får vi lagt et enormt tryk på dem og fortjener efter min vurdering at vinde kampen. Vi har ikke et hav af chancer, men vi tilspiller os de to-tre chancer, der skal til for at vinde kampen, beretter Blokhus FC cheftræneren.

En af de chancer tilfaldt Blokhus FC’s Jan Rasmussen, og den lynhurtige højrekant udnyttede den til fulde. Efter 72 minutter stod der således 1-1 på måltavlen. En stilling som på trods af flere nærgående Blokhus FC forsøg holdt kampen ud. Blandt andre var kampens Blokhus FC anfører Andreas Damgaard tæt på med et kraftfuldt hovedstød, som desværre ikke kunne holde sig inden for målrammen.

- Alt i alt meget godkendt både defensivt og offensivt. Vi håber dog snart at få den sejr og de tre point vi efterhånden har brug for, lød den afsluttende evaluering fra Søren Kusk, som får chancen for at forfølge ønsket om tre point den kommende søndag hos superliganedrykkerne Esbjerg fB.