Facebook

BFC hentede anden sejr i træk

Damgaard.jpg
12-02-2011

(Foto: Damgaard viste påny luftstyrke, da han headede BFC i front fra lang afstand)

 

Blokhus FC   -   Lindholm IF   3-2  (2-0)

1-0 Andreas Damgaard  27. min

2-0 Conor O´Brien  42. min

2-1 Martin Vixø  51. min

2-2 Rasmus S. Nielsen  60. min

3-2 Christian Overby  76. min

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jan Rasmussen, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Kasper Stiller

Midtbane: Jeppe Østenkær, Malthe Nygaard, Peter Tranberg, Mads Severinsen, Conor O´Brien

Angreb: Ziad Nassar

 

Af Torben Pedersen

Lyspunkterne bliver tydeligere og tydeligere efterhånden, men dog mangler Blokhus FC at spille en god kamp i samtlige 90 minutter. Idag var flere ting yderst gode i 1. halvleg da holdet fandt fodfæste. Og via to smukke scoringer fra Andreas Damgaard og Conor O´Brien, så førte BFC fortjent ved pausen, og man følte et sted, at nu kunne man køre Lindholm over efter pausen.

Men træerne gror ikke ind i himlen, og Lindholm ville det noget anderledes efter pausen. Og på 15 minutter havde de udlignet Blokhus FCs ellers så sikre 2-0 føring. Og det får alt andet lige, én til at tænke på de kloge ord engang: "2-0 er en farlig føring"!...

Men Lindholm spillede virkelig frisk til efter pausen, og det er yderst underholdende fodbold de praktiserer derude. Og så har de også adskillige spændende spillere, som har gode kvaliteter i offensiven ikke mindst, eftersom det ofte er den der er i fokus, i kraft af deres direkte og lynhuritg omstillingsspil.

Det bekom slet ikke trætte hjemmespillere ret godt, og det betød mange fejl, og generelt nogle alt for lette mål, som man kan undre sig over igen og igen.

 

En yderst hårdtspillet træningskamp

 

Kampen blev spillet i et meget højt tempo i starten af kampen, og det betød at mange tacklinger kom for sene. Derfor blev der fløjtet et utal af frispark i opgøret, hvis to meste dramatiske øjeblikke, ellers lignede rene tilfældigheder, men som gav Blokhus FCs keeper Simon Enevoldsen et fodaftryk i panden, af den tidligere BFC-spiller Martin Vixøs støvler.

Gæsternes Peter Stokholm mistede derimod en tand i en nærkamp med Mads Severinsen. Og for at skærpe situationerne lidt, blev der ikke dømt frispark i Simon Enevoldsens situation med Martin Vixø. Mens Peter Stokholm fra Lindholm, var ham der ifølge dommeren begik frisparket, i øjeblikket det hans tand tog på udflugt på kunststofbanen i Pandrup, da han gik i ryggen på Severinsen der stødte ind i den uheldige Lindholm spiller.

 

Mange spillere har skavanker eller er helt udmattede

 

Træningslejren for Blokhus FC denne weekend er søndag ved middag slut, og der bliver tale om mange spillere der skal hjem og slappe af efterfølgende.

Flere har enten døjet med direkte sygdom, eller bare hostet og pustet som aldrig set før. Nickolaj Thomsen og Christian Overby har været syge med influenza-symptomer, og sidstnævnte stødte først til truppen lørdagformiddag.

De resterende ser bare generelt meget trætte ud, og nogen værer end andre. Derfor har spillerne også fået fri fra træning på mandag, mens der så istedet venter to nye opgaver den kommende uge mod Løgstør og Thisted FC, henholdsvis tirsdag og torsdag aften.

Meget mere fra disse følger snarest her på www.blokhusfc.dk