Facebook

BFC levede op til favoritværdigheden

Jeppe_Oe.jpg
03-04-2011

(Arkiv: Jeppe Østenkær åbnede ballet i Holstebro, med sin scoring til 1-0)

 

Holstebro   -   Blokhus FC   1-3  (1-1)

0-1 Jeppe Østenkær  28. min

1-1 Nicolai Bech  43. min

1-2 Conor O´Brien  65. min

1-3 Nickolaj Thomsen  82. min

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jan Rasmussen, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Kasper Stiller

Midtbane: Jeppe Østenkær, Malthe Nygaard, Mads Severinsen, Ziad Nassar

Angreb: Conor O´Brien, Nickolaj Thomsen

 

På bænken: René Bech, Søren Reese, Simon Rosenqvist, Nick Svendsen

 

Af Torben Pedersen

 

Blokhus FC spillede forårets bedste kamp søndag eftermiddag, da Holstebro blev slået 3-1 på eget græs.

Nickolaj Thomsen viste sig påny som skarp for tiden, og scorede også i denne match. Det samme gjorde Jeppe Østenkær og Conor O´Brien.

 

Holstebro var med i starten - Men blev efterfølgende kørt over

 

Søren Kusk havde fundet de store roser frem til sine spillere, efter han havde set sit mandskab, i den grad rette op på spillet og indstillingen. Kampens første 15 minutter så holdene hinanden lidt an, og derefter fik Blokhus FC er solidt overtag. Jeppe Østenkær kunne efter godt en halv time, skyde Blokhus FC fuldt fortjnet i front i opgøret.

Men som det er sket flere gange i sæsonen, scorer modstanderne når man mindst forventer det. Og det samme formåede Holstebro, der fik tilkendt frispark, og efterfølgende sparkede på stolpen. Returen fik forsvaret ikk clearet, og derfor udlignede hjemmeholdet til 1-1, som også var pausestilling.

 

Kusk: Vi spiller forårets klart bedste kamp

 

 - Vi spiller rigtig flot, og klart vores bedste kamp i foråret. Holstebro er med frem til et kvarter inde i 1. halvleg, men derefter tager vi markant over i kampen, fortæller Søren Kusk til blokhusfc.dk.

 - Spillet var langt bedre end tidligere i foråret, og flere spillere markerede sig rigtig tungt i kampen. Conor O´Brien spiller rigtig godt idag, og Malthe (Nygaard red.) er stærk på midtbanen. Og Ziad Nassar og Nickolaj Thomsen havde gode aktioner i offensiven, sagde en meget tilfreds cheftræner til hjemmesiden.

Ziad Nassar var i startopstillingen denne gang, og afløste Micky Malling, der ikke var med i opgøret. Derudover havde også Nick Svendsen fundet vej til bænken, efter kamp på U-holdet sidste weekend.

 

Lokalopgør venter den kommende weekend

 

Blokhus FC forsvarede endnu engang sin 1. plads i 2. Division Vest, og kan med spænding se frem til weekendens hjemmekamp, hvor der er lokalopgør mod Lindholm. Hvis ellers vind og vejr er ordenlige med Jammerbugten den kommende weekend, kan man se frem til stort fremmøde på Stadion, hvor man må forvente mange fra Lindholm, vil tage den korte tur til Pandrup.

Lindholm kommer med selvtillid efter en 4-2 hjemmesejr mod Tjørring, og de har dermed hele 6 point til en nedrykningsplads, hvilket er ganske imponerende.

Derfor er der lagt op til en kamp, mellem to kæmpende klubber, og samtidig lokalbrag. Se mere her på blokhusfc.dk senere på ugen...