Facebook

BFC scorede 2 gange - men kampen sluttede 1-1

Tranberg_scorer_paa_straffe.jpg
Peter Tranberg udligner til 1-1 på straffespark.
25-09-2011

  

Blokhus FC   -   Hobro IK   1-1  (0-1)

0-1 Christoffer Hansen  33. min (Selvmål)

1-1 Peter Tranberg  62. min  (str.)

 

Tilskuere: 609

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jan Rasmussen, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Marc Pedersen

Midtbane: Mads Severinsen, Peter Tranberg, Rasmus Østenkær, Dustin Corea

Angreb: Jeppe Østenkær, Christoffer Hansen

 

På bænken: Andreas Larsen, Søren Reese, Malthe Nygaard, Simon Rosenqvist, Casper Røjkjær

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC fik yderligere 1 point på kontoen, efter dysten og lokalopgøret mod Hobro. Det var en dårligt spillet kamp, med et hav af fejl fra begge hold, og ikke mindst fejlafleveringerne fyldte meget.

Efter at have rundet den halve time, stod den stadig 0-0 på måltavlen. Må det fik gæsterne ændret på kort efter, da Blokhus FC i to tilfælde gav nogle unødvændige hjørnespark væk. Og her er Hobro på blot en middeldag, altid bragende farlige.

Ved det andet hjørnespark, blev bolden sparket over til den bagerste stolpe, hvor store stærke Christoffer Hansen ellers stod og dækkede op for Blokhus FC. Men angriberens afværgning af bolden, bliver mistimet fuldstændigt, og han ender med at heade bolden i eget net.

Man kunne ikke på dette tidspunkt sige, at det var ufortjent, for gæsterne havde bare været meget meget farligere end Blokhus FC.

 

1 point var for lidt - Men konkurrenterne løb ingen vegne

 

Hobro IK var konstant farlige i omstillingerne, med manglede ofte det sidste i deres angreb. Og tilmed havde Simon Enevoldsen en hel håndfuld store redninger inde mellem stængerne, hvilket påny var stærkt medvirkende til den ene point det blev til denne søndag. Groft sagt var det 2 point man ikke formåede at hente, for det er det eneste der tæller, med holdets placering i mente. Men det heldige om resultatet, var så at samtlige øvrige kampe i 1. Division denne søndag alle endte uafgjort, og dermed ikke rykkede noget i den samlede stilling.

Men set over hele kampen kunne Blokhus FC være tilfredse med udbyttet, takket være straffesparket der blev begået imod Peter Tranberg efter en time. Der var ingen tvivl fra den prominente dommer, Peter Rasmussen, som havde fået kampen på Jetsmark Stadion. Manden med de mange dømte Superliga-kampe, kunne efterfølgende se sin navnebror med efternavnet Tranberg, udnytte straffesparket fra 11 meter-pletten på sikkertvis.

Næste opgave for Søren Kusks tropper bliver en sand gyser næste weekend i Næstved, hvor der ikke er råd til nederlag!. For efter den opgør hedder modstanderne: Viborg (ude), Fredericia (Hjemme), Esbjerg (Ude) og FC Vestsjælland (Hjemme) i de efterfølgende 4 runder!...