Facebook

BFC sejr over stærk modstander

0c6153f9942443d3965b1e482a8029e1.jpg
Jan Rasmussen stod sammen med den nye amerikanske angriber Steven Miller for kampens to scoringer.
05-03-2013

Af Thomas Jansen

Blokhus FC viste tirsdag aften lovende takter og slog et ungt og velspillende Randers mandskab med 2-0.

Fokus før kampen mod Randers var ikke til at tage fejl af – defensiven skulle strammes op. Med et ”clean sheet” må det siges at missionen lykkedes. Dertil lykkes det også at sende to bolde i netmaskerne i den anden ende, én på hver side af pausefløjtet, og derfor var det da også en ganske tilfreds Blokhus FC cheftræner Bo Zinck, som evaluerede efter kampen.

- Vi møder i dag en stærk modstander med unge og store talenter. Et hold som er rigtig gode med bolden, og som uden tvivl svarer til et af de gode hold i 2. Division. Alligevel formår vi at holde dem på et minimum af chancer, mens vi selv får skabt en del i den anden ende, og det er rigtig positivt, beretter Bo Zinck om kampen mod Randers, hvis hold grundet nuværende regler ikke må spille højere end Danmarksserien.

Blokhus FC cheftræneren er ikke i tvivl om at hvis takterne fra Randers-kampen kan fastholdes, så ser det ganske lovende ud for den kommende forårssæson.

- Spillerne har nu vist hvad de kan. Det var en rigtig stærk præstation, og på trods af de mange udskiftninger fastholdt vi niveauet, hvilket er godt. Men der skal stadig trædes nogle ekstra trin op, og det er også altid godt at have noget at arbejde med.

Efter manglede kvalitet i episoder af kampen mod Viborg FF, stemplede Blokhus FC således ind igen mod Randers og leverede en god præstation mod en stærk og lovende modstander, som cheftræner Bo Zinck betegnede som en fornøjelse at møde.

- I dag ser meget godt ud og vi er svære at holde fra chancer i en fin præstation mod et stærkt hold, som altid er en fornøjelse at spille mod, forstået således at Randers ønsker at spille fodbold og er dygtige til det. Helt sikkert en godkendt præstation fra vores side i dag.

Nu går der nogle dage inden det hedder Lindholm IF lørdag d. 16. marts kl.  13.00 i den anden sidste træningskamp inden kampen om point sætter ind.

 

 

Blokhus FC – Randers: 2-0 (1-0)

1-0 Steven Miller
2-0 Jan Rasmussen

Blokhus FC’s trup til kampen:

Simon Enevoldsen – Casper Nordström, Emil Haucke, Glenn Schreiber, Søren Reese – Jan Rasmussen, Daniel Moth, Mads Severinsen, Mike Nørgaard – Steven Miller – Nickolaj Thomsen.

Bænk: Jens-Erik Juul Larsen, Kristian Glyø, Nick Svendsen, Sune Gundersen, Jakob Nielsen, Emil Hansen.