Facebook

BFC sikrede 1. pladsen

Simon_Enevoldsen_profil.jpg
05-06-2011

(Arkiv: Simon Enevoldsen havde en stille dag på kontoret)

 

Brabrand IF   -   Blokhus FC   0-0  (0-0)

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jan Rasmussen, Andreas Damgaard, Jonas Westmark, Kasper Stiller

Midtbane: Jeppe Østenkær, Mads Severinsen, Malthe Nygaard, Conor O`Brien

Angreb: Ziad, Nassar, Nickolaj Thomsen

 

På bænken: Andreas Larsen, Søren Reese, Simon Rosenqvist, Micky Malling, Christian Overby.

 

Af Torben Pedersen

Playoff er sikret. Så kort kan det siges. Blokhus FC spillede det på forhånd mest realistiske resultat hjem i Brabrand, nemlig 0-0. Kampen havde da chancer, men det er svært at finde ret mange frem.

Conor O´Brien stod bag to af Blokhus FCs bedste muligheder. I 1. halvleg fik Blokhus FC tilkendt frispark på kanten af feltet, ude i venstre side. Det tog amerikaneren af, og det var en god beslutning. Indlægget i feltet, som vi formoder det var, lå nemlig helt perfekt. Hverken med- eller modspillere rørte bolden, og så strøg bolden direkte på den bagerste stolpe, imens Brabrands keeper Lasse Borg heller ikke lignede én, der havde set at frisparket blev så farligt.

Næste situation som BFCs amerikaner stod bag var også et firspark. Det var i 2. halvleg hvor bolden lå mere centralt foran feltet. Conor O´Brien tog et godt tilløb og sparkede direkte på mål. Bolden dykkede, men gik dog over mål.

 

Der gik sommerbold i den til sidst

 

Dem som havde taget turen til Brabrand, for at se et brag af en kamp, gik nok lidt skuffet hjem. Det var måske sæsonens mest kedelige kamp, set fra Blokhus FCs vinkel. Men 0-0 var dom bekendt også nok, til endegyldigt at redde 1. pladsen i land, og samtidig, ville ingen risikerer skader osv.

Endnu et signal om at man kiggede frem i horisonten, var at anfører Peter Tranberg sad helt over i kampen. Han havde fået i fridag, for at spare kræfter til de kommende opgaver.

 

Én kamp tilbage - Før playoff starter

 

På lørdag på eget græs spilles sæsones sidste kamp i tabellen, og Varde er modstanderen i Pandrup. Og her var topscorer Nickolaj Thomsen klar i mælet, da han fik spørgsmålet, om hvilken kamp det blev i sidste runde, hvor alt alligevel er afgjort:

 - Det bliver en fest. Folk skal simplethen komme på stadion på lørdag. Vi kan spille frit, og derfor tror jeg også det bliver en seværdig kamp mod Varde, fortæller Blokhus-bomberen til hjemmesiden.

Og med tanke på, at det er næstsidste gang i sæsonen at Blokhus FC spiller på eget græs, så har Nickolaj Thomsen da også helt ret i sin vurdering. Det bliver en kamp hvor "Den Blå Bølge" kan komme buldrende for fuld hammer, mens Varde kæmper for overlevelse i rækken - En ganske god cocktail.