Facebook

BFC snuplende nær play-off

Kusk.jpg
02-06-2011

(Arkiv: Søren Kusk er tæt på at gennemføre endnu en succes)

 

Blokhus FC - Skovbakken IK 2-0 (1-0)

1-0 Malthe Nygaard 6. min

2-0 Nickolaj Thomsen 80. min

Udvisning: Michele Demontis, Skovbakken, 65. min

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jan Rasmussen, Andreas Damgaard, Jonas Westmark, Kasper Stiller

Midtbane: Jeppe Østenkær, Mads Severinsen, Peter Tranberg, Malthe Nygaard, Conor O´Brien

Angreb: Nickolaj Thomsen

 

På bænken: René Bech, Simon Rosenqvist, Søren Reese, Christian Overby, Micky Malling, Ziad Nassar

 

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC kan i den grad efter dagens hjemmekamp mod Skovbakken, hvor "Den Blå Bølge" vandt 2-0, skimte en playoff kamp i horisonten. Det var ingen drømmekamp der blev leveret på banen idag, og måske det var nerverne der spillede et lille pus.

Før opgøret havde mange set frem til en flot kamp, mellem to af de bedst-spillende mandskaber i rækken. Men det gode spil var gemt væk i eftermiddag, hvor ingen af holdene for alvor kunne sprudle. Et hav af fejlafleveringer gjorde ikke mindst 1. halvleg til lidt af en ørkenvandring.

Blokhus FC startede ellers med et solidt pres mod gæsternes mål, og det gav bonus i det 6. spilleminut. Efter en bold hoppede og dansede i feltet, endte den til sidst hos Malthe Nygaard der uden den store betænkningstid buldrede bolden i kassen fra sin position midt i feltet.

 

Rødt kort til Skovbakken - Efterfølgende BFC-dominans

 

Skovbakken spillede en ganske fornuftig kamp i eftermiddag, og man forstår hvorfor gæsterne ligger med i toppen. Dog formåede gæsterne slet ikke at blive farlige i front i dag. Men det hænger sikkert sammen med dagens ikke særligt velspillede

Skovbakkens unge mandskab led det sidste knæk for alvor efter 65 minutter, da den spillende assistent Michele Demontis modtog direkte rødt kort for en nødbremse på kanten af feltet. Den dom var der ikke meget tvivl om, men den endte med at tage det sidste liv af århusianerne.

Der gik dog lille en lille periode inden det røde kort, gjorde det sidste udslag i kampen. Men 10 minutter før tid lukkede Nickolaj Thomsen kampen med sit 24. sæsonmål, da han rundede keeperen, og sparkede 2-0 målet i det tomme mål.

 

Den største jubel skete første kl.16.50

 

Efter Blokhus FCs sejr på 2-0, var Aarhus Fremad der spillede hjemme mod Holstebro under pres før deres kamp. Et nederlag ville sende Fremad 6 point efter Søren Kusks tropper, og det var netop hvar der skete. Aarhus-mandskabet kunne ikke stå for presset, og tabte hele 4-0 til nedrykningstruede Holstebro.

Dermed er scenariet således, at Blokhus FC blot mangler 1 point i de to sidste kampe - Og skulle det gå helt galt, så er målscoren ligeved at kunne redde BFC selv med to nederlag til sidst. Allerede søndag eftermiddag kl.15.00 kan Blokhus FC dog sætte det helt på plads, i den svære udekamp i Brabrand.

Fortsat god ferie og weekend - Og tak til Holstebro!.