Facebook

BFC spiller i aften hjemmekamp

Soeren_Kusk_close_up.jpg
28-02-2012

 

Af Torben Pedersen

En lang og tung opstart har efterhånden sat sine præg på flere spillere, og derfor har den netop overståede weekend budt på et par fridage:

 - Vi har lige holdt en friweekend, hvor vi ikke har lavet noget. Det er en lang opstart, og hvis vi træner løs i tre måneder uden hvil, så knækker filmen, så det er vigtigt, at vi lige får de der perioder, hvor vi kobler lidt fra, siger Blokhus FC-træner Søren Kusk til Nordjyske.

 - Det vigtigste i en lang opstart er at få det doseret rigtigt, så man ikke får brændt alt krudtet af i starten. Man skal have kræfterne på det rigtige tidspunkt, lyder det fra cheftræneren.
 

 

Kamp hvor der skal eksperimenteres

 

Man må næsten formode at aftenens kamp, vil byde på flere tiltag fra Blokhus FC, der fortsat har mulighed for at afprøve forskellige spillere, på forskellige positioner. Samtidig skulle spillerne også være mere friske igen, efter 10 dages kamppause.

Aftenens modstander fra Løgstør, ligger med i den sjove ende af Danmarksserien, hvor de blot er 5 point fra en oprykningsplads, til 2. Division.

Blokhus FC er som bekendt på hjemmebane i denne omgang, og det er første gang i denne opstart. Så benyt endelig muligheden for, at komme og se holdet på nærmeste hold i aften, hvor truppen er stort set skadesfri:

 - Vi har ingen skadede spillere, så det ser fornuftigt ud. Vi har fået doseret det godt, og selvom vi træner hårdt, så har der også været nogle restitutionsperioder, hvor vi har kunnet komme til kræfter igen, siger Søren Kusk til Nordjyske, før kampen mod Løgstør, som fløjtes igang på kunstbanen kl.18.00.