Facebook

BFC tabte - Men tingene var langt bedre i dag

BFC - AaB 4 redi.jpg
29-01-2011

(Foto: Blokhus FC Vs. AaB (Træningskamp) 29. Januar 2011)

 

Blokhus FC   -   AaB   0-3  (0-1)

0-1 Nicklas Helenius  13. min

0-2 Ibekwe Chijioke  60. min

0-3 Rolf Toft  75. min

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jan Rasmussen, Andreas Damgaard, Kasper Stiller, Christian Overby

Midtbane: Jeppe Østenkær, Simon Rosenqvist, Peter Tranberg, Micky Malling Jensen

Angreb: Anders Dahl, Nickolaj Thomsen

 

På bænken: René Bech, Jonas Westmark, Malthe Nygaard, Mads Severinsen, Nick Svendsen, Søren Reese

 

Af Torben Pedersen

Set udefra er der i dagens 3-0 nederlag måske ikke meget glans over tingene, men direkte sammelignet med opgøret mod AaB U19 mandag, var Blokhus FC i dag i et helt andet spor, og ikke mindst i et helt andet gear.

Offensivt var der mange plusser i bogen, og ikke mindst Anders Dahl der var med i dag, stod for en del af disse aktioner. hans pasninger sad ofte lige i skabet, og der betød blandt andet at, han kunne have være assist på to scoringer i dag. Men uheldigt og uskarpt nok, blev chancerne brændt på Nicolai Larsen i AaB målet, som viste de kvaliteter, der gjorde at AaB hentede den unge keeper i Lyndby.

Anders Dahl

Motivationen var også en helt anden i dag, og skulle den ikke være på 100 % på nogle få stykker, blev den det ved et hurtigt kig på modstandernes trup til dagens træningskamp. Lolo Chanko, Nicklas Helenius, Patrick Kristensen, Daniel Christensen, Jens-Kristian Sørensen og Henrik Dalsgaard var alle spillere hvis navne klinger særdeles godt i fodboldkyndiges nordjyske øre.

Og udover de mere prominente navne hos gæsterne, var prøve spilleren Ibekwe Chijioke fra Cameroun også et mindre behageligt bekendskab for Blokhus FC. Afrikanerens hurtighed og driblinger satte konstant forsvaret på hårde opgaver, og den -årige eksotiske spiller, spillede en rigtig god kamp for aalborgenserne.

(Foto: Anders Dahl spillede med hos BFC)

Blokhus FC spillede også på alle mulige måder langt bedre i dag, og med en helt anden attitude. Dog var det hele ikke guld og grønne skove, for der er stadig masser at arbejde med frem mod forårsstarten i Marts. Men som flere spillere passende også sagde:

 - Vi skal jo heller ikke toppe for tidligt. Vi har god tid endnu, og resutaterne i træningskampene betyder jo intet.

Jan Rasmussen der senest har repræsenteret Hobro IK, spillede i dag fra start på højrebacken, og viste flere prøver på sine offensive kvaliteter. Det betød at efterårets højreback, Simon Rosenqvist, var rykket frem på sin gamle plads som midtbane, og her spillede han også en solid kamp for de blå.

Træningskamp betyder mange udskiftninger, og dagens kamp var ingen undskyldninger. Det betød at tingene faldte lidt fra hinanden hos begge hold efter pausen, men også at flere unge spillere fint kamperfaring på højt niveau. 

 

Der mangler stadig noget endnu

 

Skal man endeligt finde noget negativt om kampen i dag, udover at alle pasninger ikke sidder helt præcis endnu, så er det måden modstanderne får lov at komme til chancer på, og ikke mindst score. Idag var det igen alt for nemt, og personlige fejl der blev dyre. Men modsat ville resultatet heller ikke have set så skidt ud, hvis BFC havde udnyttet eksempelvis de to 100 % chancer i dag. Manglende skarphed som uden tvivl vil komme stille og roligt som holdet spiller kampe, og dem er der stadig på nuværende tidspunkt 7 stykker af endnu. Næste weekend går turen til Hobro, inden også Skovbakken får besøg af Blokhus FC.

Dagens detalje stod Malthe Nygaard for, da han mod kampens slutning kom ud mod sidelinien, og sagde følgende:

 - Min finger er gået af led!. (Venstre ringfinger pegede da også 45 grader over mod lillefingeren) Men et hurtigt kald, og efterfølgende indgreb af AaBs fysioterapeut, så var fingeren rykket tilbage på plads, og Malthe Nygaard klar til at forsætte kampen. Ikke nogen problemer med at fortsætte en ligegyldig træningskamp... Respekt herfra.