Facebook

BFC vandt i umulige vejrforhold

Micky_Malling_Jensen.jpg
15-02-2011

(Arkiv: Micky Malling kom på tavlen mod Løgstør IF)

 

Blokhus FC   -   Løgstør IF   2-0  (0-0)

1-0 Andreas Damgaard  56. min

2-0 Micky Malling  82. min

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: René Bech

Forsvar: Nick Svendsen, Andreas Damgaard, Kasper Stiller, Christian Overby

Midtbane: Jeppe Østenkær, Malthe Nygaard, Mads Severinsen, Conor O´Brien, Micky Malling

Angreb: Nickolaj Thomsen 

 

 

Af Torben Pedersen

Når hirtshals-habit ikke er nok, og når udskiftningsspillere løber kap få at hente bolde der ryger uden for banen, så er det et klart tegn på hårdt kulde. Og kulde og stiv kuling var netop vejrudsigten der gjorde fodboldkampen denne tirsdag, en meget svær opgave for begge mandskaber.

Lange og høje bolde var det rene selvmord, og hvis man som spiller tog en lille hviler - Så frøs man til is!

Gæsterne fra Løgstør var sjældne gæster hos Blokhus FC målmand René Bech, der havde det svære end mange andre, da keeperen ikke havde mange aktioner eller muligheder for at løbe og holde sig rigtig varm. Det der kom tog han sig sikkert af, og holdte derved også nullet.

 

Defensiven holdt vand - Også efter pausen

 

Efter 45 tilvænnings-minutter uden scoring, var der tid til en ultra kort pause for ikke at blive kolde. Og Blokhus FC startede igen bedst, og var generelt gæsterne meget overlegne opgøret igennem. Få afslutninger kom Danmarksserieholdet frem til, og fokus lå uden tvivl bagude, hvor de stod meget sammenpakket og helt tilbage på kanten af eget felt.

Efter en dødbold holdt defensiven dog ikke længere, da Andreas Damgaard igen igen, var på rette sted på rette tidspunkt, og pandede bolden i det frosne net. 1-0 til Blokhus FC, efter 56 spilleminutter.

Blokhus FC fik flere gode opspil efter pausen, hvor især den nye højreback, Jan Rasmussen, kom stormende langs kanten i overlap hele tiden. Og med Micky Malling, Conor O´Brien, Mads Severinsen og Christian Overby i momentum, så fik gæsterne det endnu sværer.

Med 8 minutter tilbage på uret, startede Mads Severinsen et smukt angreb fra "Den Blå Bølge". Han fandt flot Christian Overby, der fik stikket bolden i dybden, til en fri Micky Malling der sikkert lukkede opgøret med sin 2-0 scoring. Og skal man se lidt kritisk på tingene, burde man nok have scoret mindst et par gange yderligere.

Nickolaj Thomsen kom frem til flere gode tilbud i kampen, men de mange afbrændere var måske årsagen til at han kogte over kort før opgørets sidste fløjt, da han sparkede ud efter en modstander, og promte blev udvist, og sendt i bad - Måske det varme bad, var for fristende?

Blokhus FC fik endnu en midtbanemand på skadeslisten i kampen, da indskiftede Mark Larsen udgik med en lyskeskade kort før tid. Netop den skade har holdt spilleren mere eller mindre ude i opstarten. Han gør to andre midtbanefolk, Rasmus Christiansen og Simon Rosenqvist selvskab på skadeslisten.

Allerede på torsdag spiller Blokhus FC igen, når Thisted FC er gæster på kunststofbanen i Pandrup.