Facebook

BFC var foran - Men tabte til sidst i Viborg

Christoffer_Hansen_med_bold.jpg
08-10-2011

(Foto: Christoffer Hansen kom atter på måltavlen i Viborg)

 

Viborg FF   -   Blokhus FC   4-2  (1-1)

1-0 Ken Fagerberg  15. min

1-1 Jeppe Østenkær  25. min

1-2 Christoffer Hansen  53. min

2-2 Ken Fagerberg  60. min

3-2 Ken Fagerberg  62. min

4-2 Mads Hvilsom  88. min

 

Tilskuere: 2062

 

Af Torben Pedersen

Det var sæsonens hidtil bedste kamp fra Blokhus FC, men selv ikke det gav point. Og det kan man takke defensiven for, som sejlede rundt på Viborg Stadion, ifølge viceanfører Andreas Damgaard.

Drengene viste ellers flot moral, for selvom om Viborg kom i front allerede efter 15. minutter, så gav Søren Kusks drenge ikke op. Jeppe Østenkær udlignede efter 25. minutter, hvilket også var stillingen på Viborg Stadion ved pausen.

 

Sensationen lurede i horisonten

 

"Den Blå Bølge" kom væltende ud fra pausen, og det overraskede Viborg, som i den periode kan sende nogle store roser til målmand Robert Vesolovsky, som hev et par mega redninger ud af ærmet.

Men efter 8 minutter af 2. Halvleg kunne han intet stille op, og Christoffer Hansen bragte Blokhus FC foran i kampen. Det var ren chokeffekt hos fansene på Viborg Stadion, der blev meget stille.

Men 7 minutter senere holdte den ikke længere vand, da en af Viborgs offensive profiler tog fat. Ken Fagerberg har ellers ikke set skarp ud på det seneste, men hans føringsmål efter et kvarter, var måske et vink med en vognstang. Ihvertfald udlignede den udlejede svensker til 2-2 efter en lille time, og blot 2 minutter senere havde han bragt favoritterne i front med 3-2.

Viborgs store åbenbaring indtil nu hedder Mads Hvilsom, og han er som Fagerberg også udlejet fra FC Midtjylland i dette efterår, og lukkede da også ballet i slutminutter, og dermed endte en ellers godkendt offensiv-kamp med et 4-2 nederlag, imens defensiven havde en mindre god aften i Viborg.

 

Næste omgang fuldtidsproffer venter i weekenden

 

Efter en længere række udekampe kommer Blokhus FC atter i hjemme-rollen, når de på søndag tager imod FC Fredericia, der over denne sommer har meldt rigtig store ambitioner ud. Thomas Thomasbergs tropper opgraderer igennem hele klubben, og har et kortsigtet mål om Superliga fodbold.

Blokhus FC tabte jo også en træningskamp i opstarten til denne sæson, mod netop Fredericia. Resultatet udelader vi at nævne her, men mon ikke Blokhus FC går efter revanche på søndag??

Se mere om kampen i ugens løb her på sitet.