Facebook

Blokhus FC fik 2-2 på Fyn

Mads Severinsen.jpg
04-09-2010

(Foto: Mads Severinsen blev helten, da han udlignede til sidst)

 

Næsby   -   Blokhus FC   2-2  (1-1)

0-1 Christian Overby  15. min

1-1 Anders Fønss  31. min

2-1 Anders Madsen  52. min

2-2 Mads Severinsen  82. min

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Simon Rosenqvist, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Christian Overby

Midtbane: Jeppe Østenkær, Malthe Nygaard, Peter Tranberg, Micky Malling Jensen

Angreb: Conor O´Brien, Nickolaj Thomsen

 

På bænken: Kasper Stiller, Mads Severinsen, Muhammed Akinci, Kasper Brix.

 

Af Torben Pedersen

Det blev som forventet en svær opgave ude mod Næsby, mens ambitionen om point også holdt vand. Det unge mandskab viste påny moral og fight da det lykkedes at vende 2-1 til 2-2, og dermed forblive ubesejret i 2. Division Vest.

Kampen startede på fornem vis, da Christian Overby bragte Blokhus FC foran på et frispark. Venstrebacken har været intet mindre end fremragende på det seneste, og selvom han idag ikke spillede den bedste kamp, var han alligevel med i begge scoringer til BFC. Det sidste mål vender vi tilbage til.

Næsby var startet bedst på hjemmebanen, hvor de kom med agressivitet og fart fra første fløjt. Men Christian Overby fik dæmpet lidt på vildskaben, da hans frispark efter 15 minutter blev rettet af, og gik i mål.

Kampen som helhed var ikke just skønsang, men mere fight og vilje i dag. Stabiliteten mangler forsat i perioder hos det unge mandskab, og det ønsker Cheftræner Søren Kusk bliver bedre løbende. Men et så ungt mandskab vil svinge fra weekend til weekend, og det er også noget trænerstaben sørger for at fortælle omgivelserne, så presset ikke bliver alt for stort efter en flot sæsonstart.

Næsby fik udlignet til 1-1 inden pausen, da Anders Fønss blev noteret for scoringen på et frispark langt ude fra. Og dermed var alt lige til når holdene kom tilbage fra peptalken i omklædningsrummene.

Næsby startede igen bedst efter pausen, og kom foran 2-1 efter 7 minutters spil af 2. halvleg. Den føring holdt langt hen i halvlegen før indskiftede Mads Severinsen som er kommet i sommerpausen fra AaB, blev spillet fri af Christian Overby, og scorede til 2-2. Igen var Christian Overby involveret, og det på en dag hvor spillet og hans præstation for en gangs skyld ikke skinnede helt igennem. Men så må det betegnes som klasse, at være med i begge holdets scoringer alligevel. Og endda igen på pladsen som venstreback.

Kampen sluttede med point-deling til to mandskaber der efter 5 spillerunder begge fortsat er ubesejrede, og det altså på en dag hvor Søren Kusk ikke var 100 % tilfreds med hvad han så på banen:

 - Der er plads til forbedringer i dag. Vi mangler stabilitet i vores spil, og vi spillede ikke nogen specielt god kamp i dag fortæller Søren Kusk.

 - Vi får point, og kommer tilbage efter at have været bagud, og vores skadesituation begynder at lysne nu, så der er ikke nogen grund til at hænge med hovederne, sluttede Søren Kusk med hentydning til de tilbagevendte Kasper Stiller og Muhammed Akinci. Også Nickolaj Thomsens lår holdt i dag, efter den forstrækning han pådrog sig under scoringen forrige weekend mod Holstebro.

Holdet er fortsat med helt fremme i tabellen, hvor de ligger side og side med Brabrand og Varde, der også begge har 11 point for de første 5 kampe. Næste kamp er på hjemmebane næste lørdag, når nyoprykkede FC Djursland gæster Jetsmark Stadion.