Facebook

BFC’s unge skagbo er klar til at tage ansvar

Emil_Haucke_-_profil.jpg
05-10-2012

Af Kenneth Hansen (praktikant)

Løbende gennem sæsonen retter blokhusfc.dk fokus på klubbens nye spillere. Denne gang gælder det Emil Haucke.

Her bliver Blokhus FC’s nye midterforsvarer blandt andet spurgt ind til sine personlige styrker samt hvad forventninger er til sæsonen.

Hvad laver du ved siden af fodbolden?

Ved siden af mit liv som fodboldspiller arbejder jeg på en skole med børn, der har massive indlæringsvanskeligheder. Det at have fået den mulighed er jeg meget glad for, da jobbet passer godt sammen med det, at jeg godt kan lide at have med andre mennesker at gøre. Derudover giver det mig også noget erfaring på mit cv, med henblik på til næste år at søge ind på fysioterapeut studiet.

Hvor er du opvokset?

Jeg er fra Skagen, hvor jeg var, indtil jeg flyttede til Aalborg. Det gjorde jeg da jeg var 16 år for at spille fodbold i AaB. Da min kontrakt blev ophævet i 2010, var jeg derefter i Nybergsund IL – Trysil over to omgange. Imellem de to ophold var jeg dog for en stund i Viborg FF, hvor jeg derudover også var på prøve i Hobro IK, inden jeg endte her oppe i Blokhus FC.

Hvad er dine personlige styrker og svagheder, og hvordan ser du dig selv som spiller?

Jeg ser mig selv, som en spiller der er rigtig god i luftduellerne og samtidig god i det fysiske spil grundet min størrelse. I duellerne nede ved græsset kan jeg godt have lidt min svaghed, da jeg grundet min størrelse ikke er verdens hurtigste på de første meter. Dette arbejder jeg så også meget målrettet på at forbedre, ved at lægge en masse tid på nogle øvelser med henblik på at forbedre min acceleration på de første meter. Derudover har jeg arbejdet meget på at være ham der bliver den spilopbyggende midtstopper. Hvilket jeg allerede har haft rig mulighed for her oppe i Blokhus FC, så det må også være en af mine styrker, at jeg som forsvarsspiller er god til at bygge spillet op.  

Hvad ser du mest frem til ved denne sæson?

Jeg har været meget glad for at have fået muligheden for at komme til klubben og bevise mit værd. Jeg kendte jo nogle af drengene i forvejen, da der efterhånden er en del af os, som har været ude og vende i AaB’s ungdomsafdeling, og det er jo rart at være en del af så ungt et hold med fremtiden foran sig. Her er jeg nok også en af dem, som kommer med en masse erfaring i bagagen fra et højere niveau på trods af min unge alder. Det har givet mig muligheden for at udvikle mig som fodboldspiller, ved at jeg i større grad er en af dem, som skal lære fra mig og tage ansvar, og det er dejligt at kunne hjælpe nogle af de yngre spillere på den måde.

Det var alt, hvad vi havde til jer for denne gang. Tak til Emil Haucke, som sammen med resten af truppen tager turen til Skovbakken i jagten på tre point nu lørdag d. 6. oktober. Her er der kick off kl. 13.00.