Facebook

Blandede følelser efter Brabrand kamp

Bo_Zinck_-_2011.jpg
23-04-2013

Af Thomas Jansen

Det var en blandet fornemmelse som cheftræner Bo Zinck sad tilbage med efter dramaet mod Brabrand i forårets første hjemmekamp.

På den ene side var der meget at glæde sig over, men alligevel var det skuffelsen som umiddelfart fyldte mest ovenpå en kamp med dramatik, mål og stor underholdning.

- Vi spiller en god første halvleg og kan gå til pausen med en føring på 3-1, og jeg mener vi kunne have scoret yderligere. At vi ikke er klar da vi kommer ud til anden halvleg er ikke godt nok. De får to dumme mål, og det må ganske enkelt ikke ske, konstaterer Bo Zinck, som føler alle tre point var tæt på.

- Det var tre point vi skulle have haft. Brabrand er et godt hold og spillede også godt, men jeg mener stadig, at vi var bedre. Derfor var vi også skuffet efter kampen, men nu ser vi frem ad mod Kjellerup kampen, og tager de mange positive ting fra Brabrand kampen med videre.

Et enkelt point kan der også tages med videre fra en kamp, som ikke manglede meget andet end hjemmesejren til sidst.

- Det var rigtig dejligt at komme i gang på hjemmebane igen, og opbakningen var god. Det må også have været en god kamp for publikum med masser af mål og dramatik til sidst, slutter Bo Zinck, som tager sit mandskab med til Kjellerup den kommende weekend inden det igen gælder hjemmekampe både onsdag d. 1. maj og lørdag d. 4. maj.