Facebook

Blandet forårsstart for Blokhus FC Ungdom

Ungdomsspillere_samling.jpg
17-04-2012

Af Thomas Jansen

Blokhus FC U19 og U17 tog i den forgangne uge hul på forårssæsonen og det blev det endte med forskellige udfald for de to talenthold.

Således endte forårspremieren i Blokhus FC Ungdom med en sejr og et nederlag. U19 tabte en meget tæt kamp til FC Djursland med 1-2, mens U17 kunne give debuterende træner René Olsen en flyvende start med en 1-0 sejr over naboerne fra Aabybro IF.

U19 fortjene mere

Blokhus FC U19 spillede en meget tæt kamp, og det var således også en ærgerlig træner Kristian Vestergaard Nielsen, som efterfølgende måtte konstatere, at anstrengelserne ikke gav premierepoint på kontoen.

- Rent spillemæssigt spiller vi en ok kamp. Vi er mest i boldbesiddelse og spiller bolden godt rundt, men vi formår ikke rigtigt at blive farlige. Vi mangler på dagen at finde de rigtige løsninger på den sidste tredjedel af banen. Vi fortjente den ene point, konstaterer Kristian Vestergaard Nielsen, som efter en sen FC Djursland scoring, i en i øvrigt chancefattig kamp, ikke var tilfreds efter forårets første dyst.

Chancer til flere mål hos U17

Tilfredshed var der derimod hos Blokhus FC U17, efter en sejr, der efter spil og chancer var mere sikker end cifrene 1-0 indikerer.

- Aabybro lægger fra land med et meget højt pres, men jeg synes vi takler det rigtig fornuftigt og får flyttet bolden godt rundt. Vi holder dem fra chancer og får selv kombineret os flot igennem til flere scoringsmuligheder, beretter René Olsen, som følte, at anden og tredje mål ikke var langt væk.

Matchvinder for Blokhus FC U17 blev Anders Rosengren (foto), der med et langskud efter en lille halv time scorede kampens enlige mål. Anders Rosengren scorede ligeledes U19 enlige mål, denne gang på et flot hovedstød, og blev således dobbelt målscorer for Blokhus FC Ungdom i forårspremiererne for de to hold.

Læs kampreferater og se holdopstillinger for de to talenthold her:

Blokhus FC U19 – FC Djursland: 1-2

Blokhus FC U17 – Aabybro IF: 1-0