Facebook

Blokhus FC - Viborg FF (1.div) Ons. d.22-07-09 kl.18.30

prøvespillere 041.jpg
21-07-2009

 

Af Torben Pedersen

Sommerens spillerafgange har hidtil betydet at tre angribere har forladt Blokhus FC, mens der fortsat ikke er lavet aftale med nogen nye. Indtil videre er der dog hentet to forsvarsspillere, samt én midtbanespiller.

Det får dog ikke klubben til at gå i panik, og hasteindkøbe folk til de offensive pladser, selvom der pt. kun er to angribere i truppen, mens Quincy Antipas er på prøvetræning i Frankrig.

Topscorer Nickolaj Thomsen og Kim Jensen er de eneste angribere Cheftræner Henrik Larsen har at råde over for tiden, og Kim Jensen og er stadig i en genoptræningsfase efter to alvorlige knæskader. Men angriberen der blot har spillet 15 minutter på 2 år, kæmper dog hårdt og viser for alvor gode takter til træning.

 

Tidligere Brøndbytalent træner med

Mikail Anli (th.) der træner med truppen for tiden, var tidligere at finde blandt en række unge talenter hos Brøndby IF. Han har senest optrådt for Brønshøj i 2. division Øst.

Han er midtbanespiller med speciale i det offensive, og har under træningen vist spændende takter. Han er en fysisk stor spiller med god teknik og driblinger, og har under prøvetræningen også vist gode evner som afslutter.

 

 

Den noget mindre og vævre Mohammed Hamad (I rød vest) er for tiden klubløs, men har klubber som, SønderjyskE, Flensburg 08 og Ølstykke på CV´et.

Han har hurtige fødder og er også en offensiv spiller, som kan bruges i angrebet eller på kanten.

Begge spillere vil i morgendagens træningskamp mod Viborg FF blive testet, for at få det rigtige billede af dem.

Cheftræner Henrik Larsens udvalgte spiller på enten Bane 2 eller 3, og kampstart er kl.18.30.