Facebook

Blokhus FC - Aalborg KFUM i morgen kl.18.15 på kunststofbanen

Blokhus FC kunstbane 3.jpg
01-03-2010

 

Af Torben Pedersen

Den 6. træningskamp i opstarten venter tirsdag aften i Jetsmark, når Aalborg KFUM´s Danmarksseriehold kommer på besøg.

De først 5 kampe har budt på 1 sejr, 1 uafgjort og 3 nederlag indtil nu. Og det har været kampe med store svingninger når man udelukket tænker kvalitet. Men der har tilgengæld også været prøvet mange ting af i opstillingen, og de er med garanti ikke slut endnu. Angrebet og forsvaret har været hårdt ramt af afbud, og alternativer har måtte løse opgaverne. Dog er tilgangen af Olcay Senoglu i angrebet uden tvivl et stort plus, og det fik han også vist i Randers lørdag eftermiddag.

Man skal ihvertfald passe på ikke at fokuserer for meget på resultater fra træningskampe, og blande dem med turneringen. Der er en verden til forskel, og sådan vil det altid være.

Til morgendagens opgør syntes det meget usansynligt at Nickolaj Thomsen er med i front, da han stadig er plaget at smerter i foden trods gigtpiller. Malthe Guldager er som før omtalt på hjemmesiden, også ude den næste godt halvanden måned med en ledbåndsskade.

Simon Rosenqvist er seneste skud på stammen, der er tilføjet skadeslisten. Han fik et vrid et knæet mod Randers FC II i weekenden, og vil i dag mandag bliver undersøgt nærmere af fysioterapeut Per Gade i Aalborg.

Tilgengæld ventes Micky Malling Jensen tilbage efter kortere fravær, mens det også må formodes at Bobo Niambele også skal have mere kamptræning. I den netop overståede weekenden var Søren Vangsted igen på græs for U-19 holdet, efter at have siddet ude adskillige uger. Og den unge angriber gør fremskridt i sin træning.

Kampen mod Aalborg KFUM spilles som alle andre kampe på kunststofbanen, og der er kampstart kl.18.15.