Facebook

Blokhus FC ansætter ny U19 træner

Steen_B_Andersen.jpg
Blokhus FC talentkoordinator Steen B. Andersen ser frem til at arbejde sammen med ny U19 træner Henrik Jensen.
20-11-2012

Af Thomas Jansen

Henrik Jensen tager over som Blokhus FC U19 træner efter Kristian Vestergaard Nielsen, der har valgt at tage en pause fra fodbolden.

- Vi har været utrolig glade for at have Kristian, og Kristian har været glad for at være i Blokhus FC. At han har valgt at stoppe, er ganske enkelt på grund af tidsmangel, forklarer Blokhus FC talentkoordinator Steen B. Andersen og tilføjer, at der er mulighed for at Kristian Vestergaard Nielsen vender tilbage til klubben på et senere tidspunkt.

Blokhus FC U19 er dog allerede i sikre hænder til den kommende sæson, hvor Henrik Jensen, der senest har fungeret som assistenttræner på Fortuna Hjørrings førstehold, netop har taget over til glæde for Blokhus FC’s talentkoordinator.

- Henrik er en god fyr, som vi kun har fået positive tilbagemeldinger på fra spillerne. Han har erfaring med trænergerningen i et elitemiljø og så er det bestemt heller ikke uvæsentligt, at han har en UEFA A-licens, forklarer Steen B. Andersen om den nye U19 træner, der selv ser frem til at komme i gang med sin nye udfordring.

- Det er et spændende projekt, som Blokhus FC har igangsat. Klubbens ambitioner og visioner om at skabe de bedst mulige rammer for et elitemiljø og udvikling af unge mennesker tiltaler mig meget. Jeg håber i den sammenhæng, at jeg kan bidrage til, at vi som klub bliver endnu skarpere på elitetræning og elitemiljøet i det hele taget, fortæller Henrik Jensen, der tilmed også har et særligt forhold til klubben, idet han kommer fra området og tidligere har trænet i klubbens ungdomsafdeling.

Nu gælder det nye mål på Blokhus FC U19 for den 27-årige Henrik Jensen, der udover Fortuna Hjørring også har trænet DBU’s U15 piger samt trænet i Aalborg Freja og altså også i Jetsmark IF.

- Det overordnede mål er at sikre, at vi bliver dygtigere som både hold og individualister. Det er svært at sige noget i forhold til en bestemt placering i tabellen på nuværende tidspunkt. Der er mange faktorer som spiller ind, og i sidste ende er det også udviklingen som er det afgørende og primære fokus. Det handler om spillerne skal udvikle sig og blive dygtigere. I sidste ende skulle det jo gerne ende med, at vi uddanner klubbens fremtidige divisionsspillere, understreger Henrik Jensen, der uden for kridtstregerne i øvrigt er uddannet cand.mag. mediekommunikation.

Blokhus FC U19 starter træningen til forårssæsonen midt i januar.