Facebook

Blokhus FC dominerede og slog fortjent Hobro med 2-0

Conor.jpg
24-02-2011

(Arkiv: Conor O´Brien scorede en smuk kasse mod Hobro IK efter 16 minutter)

 

Blokhus FC   Hobro IK   2-0  (2-0)

1-0 Conor O´Brien  16. min

2-0 Nickolaj Thomsen  35. min

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: René Bech

Forsvar: Mads Severinsen, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Kasper Stiller

Midtbane: Micky Malling, Malthe Nygaard, Peter Tranberg, Christian Overby

Angreb: Conor O´Brien, Nickolaj Thomsen

 

Af Torben Pedersen

En uges pause havde hjulpet en del, hvilket fremmødte tilskuere kunne konstaterer torsdag aften mod Hobro, da Blokhus FC vandt fuldt fortjent med 2-0, efter en kamp som hjemmeholdet dominerede langt hen af vejen.

Blokhus FC startede også bedst, og kunne juble allerede efter 16 minutter, da Conor O´Brien fra god afstand bankede bolden i nettet under overliggende, og dermed 1-0 føring til Blokhus FC. Hobro-keeperen så skudet for sent til at reagerer, men kunne med lidt held have reddet afslutningen, som dog var rigtig smuk.

 

Hobro sparede mange profiler

 

Svenne Poulsen, Rasmus Ingemann, Jesper Rask, Kasper Fisker og ikke mindst Danilo Arrieta var blot nogle af spillerne, som var blevet hjemme i Hobro. Og cheftræner Jakob Michelsen havde tilmed adskillige ukendte navne fra jyllandsserien med.

Og det udnyttede BFC til fulde, og boldbesiddelsen var i klar overtal hos "Den Blå Bølge"...

 

BFC spillede bedre end længe set

 

Blokhus FC formåede kampen igennem at udfordre og presse Hobro IK, og allerede inden pausen kunne Nickolaj Thomsen score det mål, der viste sig at være kampens sidste. En flot stikning i dybden betød at angriberen var alene igennem med keeperen, som han sikkert passerede til 2-0.

Før kampen var der gået hele 7 dage siden seneste træningskamp, og spillerne virkelig til at være tilbage ved vanligt energi-niveau. Også Jonas Westmark der har døjet med baglåret var tilbage, og spillede 1. halvleg. Men mange justeringer var ikke just tilfældet for holdet, og Søren Kusk har også nævnt at man nu er i en periode, hvor tingene mere og mere begynder at ligne turneringskampe.

Det er nu holdet skal finjusterer tingene, og ikke mindst også tiden hvor Søren Kusk skal finde sin start-11´er til foråret. Og der begynder da også at tegne sig et billede af hvad træneren har af idéer.

Nu er der så hele 10 dage inden spillerne igen er i kamp, når holdet møder Aarhus Fremad i Grenå, søndag den 6. Marts. Mere om den kommende kamp senere her på siden.