Facebook

Blokhus FC drager til Ikast - Hvor FCM II venter

Ikast - BFC 2.jpg
02-10-2009

 

Af Torben Pedersen

Der kan venter Blokhus FC en yderst svær opgave i morgen, når man gæster Ikast og FC Midtjyllands 2. divisions hold.

3 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag lyder statistikken på, for de seneste 5 kampe i Ikast, men statistikken kan ikke bruges som noget oplæg på den baggrund, da det ofte er umuligt at vide hvad SAS-LIga reserverne stiller med i de forskellige kampe.

FC Midtjylland oplyser dog på deres hjemmeside, at Jonas Lössl, Christopher Poulsen, Ken Fagerberg, Kim Christensen og Jesper Juelsgaard alle at finde på holdkortet mod Blokhus FC, mens Allan Kuhn har denne udtalelse til siden:

 - Christopher Poulsen og Danny Califf har siddet på bænken uden at komme i kamp nogle gange nu. Det er tid til, at de får spillet noget fodbold. Derfor er Jesper Juelsgaard og Jude Nworuh med i stedet, forklarer FCM-træner Allan Kuhn til klubbens hjemmeside.

Så på papiret venter der ihvertfald en ordenlig mundfuld i morgen på Bane 1, ved Ikast Stadion. Sidste gang vi gæstede Ikast endte det med en 2-1 sejr, efter en dag hvor Quincy Antipas viste alt hvad der skulle til for at blive solgt, da han scorede begge mål, og gjorde som det passede ham i kampen.

BEMÆRK at kampstart i Ikast allerede kl.13.00