Facebook

Blokhus FC får besøg af Aarhus Fremad

Mads_Severinsen.jpg
10-03-2012

(Foto: Mads Severinsen var blandt målscorerne imod Viborg)

 

Af Torben Pedersen

Den ottende træningskamp for Blokhus FC spilles lørdag eftermiddag i Pandrup, når Aarhus Fremad fra 2. Division er gæster kl.14.15.

Sæsonstarten nærmer sig mere og mere, og efter en flot kamp i torsdags i Viborg, hvor vi vandt 3-2, kommer næste kamp i rækken af testopgør allerede, før det gælder point mod FC Roskilde den 5. April.

De seneste fire kampe er endt med resultatet 3-2, og Blokhus FC har vundet to og tabt to. Derfor er det jo oplagt også at tænke, at resultatet kunne blive sådan endnu engang.

 

Altid tætte kampe mod Aarhus Fremad

 

Tænker man tilbage på de senere år, har der været mange spændende kampe mod netop Aarhus Fremad, i nogle sæsoner hvor BFC og århusianerne har kæmpet med om oprykning i 2. Division.

Men faktisk skal vi ikke længere end en måned tilbage, for at finde seneste møde. Den 11. Februar mødtes holdene også i en testkamp i Aarhus, og her endte kampen 1-1. Og siden da er der sket meget hos ikke mindst Blokhus FC, der har flyttet fokus over på andre ting, med sæsonstarten ståen for døren.

Efter dagens træningskamp mangler der blot to kampe, og begge med lokalt islæt over sig, idet Thisted FC venter ude i næstsidste træningskamp på onsdag, mens Lindholm er gæster i Pandrup den. 24 marts.

I dag gælder det dog først Aarhus Fremad - Der er kampstart kl.14.15, og vi håber på mange vil ligge vejen forbi.