Facebook

Blokhus FC fik point med hjem fra Svendborg efter 0-0

Kampfoto BFC - OB 6.jpg
18-10-2009

 

FC Svendborg   -   Blokhus FC   0-0  (0-0)

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: Brian Ulstrup

Forsvar: Lars Mynderup, Torben Andersen, Malthe Guldager, Kasper Stiller

Midtbane: Jeppe Østenkær ( Ind: Søren Holdgaard), Peter Tranberg, Floyd Franks, Christian Overby ( Ind: Muhammed Akinci)

Angreb: Nickolaj Thomsen ( Ind: Martin Vixø), Quincy Antipas

På bænken: René Bech, Søren Holdgaard, Simon Rosenqvist, Muhammed Akinci, Martin Vixø.

 

Af Torben Pedersen

Som i de seneste kampe mod FC Hjørring og Ikast, var spillet mod FC Svendborg udemærket. Spilstyrende og i boldbesiddelse som et hold der vil blande sig i toppen. Chancerne var der også til mål, blandt andet da Torben Andersen fik sin afslutning blokeret på Svendborgs målstreg.

Hjemmeholdet var igen som altid meget farlige, når de modtog dødbolde på Blokhus FC´s banehalvdel. Men forsvaret stod solidt denne råkolde søndag på Fyn, og gav ikke fynboerne mange chancer af hygge sig med.

Resultatet kan måske antyde at der var tale om en kedelig fodboldkamp, men det var absolut ikke tilfældet. En god kamp var det, uden man kan sige noget imod det. Iforhold til de seneste opgør, lykkedes det denne gang at holde nullet. Og med lidt mere skarphed, var de 3 point heller ikke langt væk.

Cheftræner Henrik Larsen der i den forgangene uge var blevet alene i trænerstaben, blev assisteret af Talentudviklingschef Henning Pedersen, efter Henrik Fischer stoppede i klubben af personlige årsager, og taktikken og idéerne fulgte spillerne meget nøje i dag.

Efterfølgende kunne Cheftræneren dermed også gøre status:

 - Vi spiller en god kamp i dag. Det syntes jeg egentligt vi har gjort de seneste kampe mod både Ikast, og senest FC Hjørring. At vi ikke får scoret i dag er jo selvfølgeligt ærgeligt, men så er det tilgengæld godt vi får lukket af bagude, sagde Henrik Larsen efterfølgende og fortsatte:

 - De har nogle nedfaldsbolde der bliver farlige efter dødboldssituationer, som de altid er stærke på. Men vi matcher dem alligevel meget godt i dag, og de kommer ikke frem til nogle store chancer ellers.

 - Vi holder et pænt niveau i dag, og spiller som sagt en god kamp, men vi trænger selvfølgelig til en sejr nu. Vi har været tæt på i de seneste kampe, og det skal nok vende, sagde en tilfreds chef.

Næste opgave hedder Næsby på Jetsmark Stadion næste lørdag, og spillertruppen er stærkere end længe set, idet kun Michael Pedersen er eneste skadede spiller, hvilket Henrik Larsen er rigtig glad for:

 - Vi er så småt fuldtallige nu efter en del skader, og der bliver hård kamp om pladserne. Men det tror jeg kun er sundt for truppen. Der er flere spillere der er lidt brugte, efter det hårde program og opstart med midtugekampe. Så nu er nye klar, og sejrene skal nok komme, sluttede Henrik Larsen inden turen gik mere end 300 km nordpå.